Fenomenul de Bullying
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Editura Cartea Romaneasca Educational – volume la oferte | Librariadelfin.ro

  • 463 cărți


Editura Cartea Romaneasca Educational a fost infiintata la Pitesti, in septembrie 2017, de catre Calin Vlasie.

De la 1 octombrie  2017 pana in februarie 2019, Edituria Cartea Romaneasca Educational a administrat Editura Cartea Romaneasca a Uniunii Scriitorilor din  Romania (prin hotararea din 13.09.2017 a Comitetului Director al U.S.R),  politica editoriala fiind asigurata de catre un Consiliu Director format din  Nicolae Manolescu si Razvan Voncu (din partea Uniunii Scriitorilor) si Calin Vlasie.


In luna mai a anului 2018, Editura Cartea Romaneasca Educational, patronata de editorul Calin Vlasie, se asociaza, printr-un contract de cooperare cu poetul si universitarul iesean Vasile Burlui, incepand astfel un amplu proces de reorganizare si reorientare a Editurii.


La inceputul lunii septembrie 2018, printr-un act constitutiv cei doi devin asociati deplini ai S.C. Editura Cartea Romaneasca Educational S.R.L. continuandu-se proiectul de reorganizare si repozitionare a editurii pe piata actuala de carte.


In octombrie 2018 S.C. Editura Cartea Romaneasca Educational S.R.L. isi muta, cu acordul partilor asociate, intreaga activitate la Iasi si iau fiinta la  Pitesti si Bucuresti puncte editoriale de lucru, precum si depozite pentru  difuzare de carte, acoperindu-se in momentul de fata distributia in toata  Romania.


Activitatea principala a editurii cade pe productia de carte scolara,  universitara, precum si pe retiparirea cartilor romanesti clasice pentru copii si adolescenti, dar si pe publicarea in premiera in Romania a unor importante carti straine.


Actualul colectiv al Editurii Cartea Romaneasca Educational, colectiv compus din redactori, corectori, tehnoredactori profesionisti de carte, graficieni, agenti literari, specialisti in PR si vanzari, agenti de vanzari si analisti de piata, a  reusit, prin eforturi considerabile, sa readuca in atentia publica, in special cu participare continua la importantele targuri de carte din tara si strainatate,  importanta promovarii literaturii romane contemporane.


Astfel, editura relansata recent ca editura de nisa reuseste sa aduca un numar considerabil de titluri, punand pe piata de carte importante colectii care, in timp foarte scurt, au atras atentia si apreciarea publicului de carte, dar si a partenerilor editoriali si de difuzare.


Ba, mai mult, pentru a cunoaste impactul real si rapid al cititorilor fideli,  conducerea recenta a editurii a infintat un program de lansare a unei retele de librarii. Asadar, la Iasi, la inceputul lunii octombrie a fost deschisa prima librarie Cartea Romaneasca, librarie care, prin proiectele sale, isi doreste sa devina un real pol de interfata culturala atat pentru regiunea de Nord-Est a Romaniei, dar mai ales pentru aceasta zona a Europei. Editura Cartea Romaneasca Educational este condusa de Prof. univ. dr. Vasile Burlui (presedinte), Ioan Holban (consilier editorial), Prof. univ. dr. Simona Modreanu (consilier editorial – carte straina), Prof. univ. dr. Elena Prus (consilier editorial – carte straina), Prof. Doina Platon (consilier editorial – carte scolara), Conf. univ. dr. Emanuela Ilie (consilier editorial – carte scolara), Lector Univ. Dr. Livia Iacob (director editorial), Natalia Constantinescu (director comercial), Conf. univ. dr. Paul Gorban (director de marketing, promovare & PR), Prof. univ. dr. Iulian Popescu (redactor-sef), Inv. Georgiana Gogoescu (redactor-sef adjunct), Cornel Dulceanu (tehnoredactare & DTP), Laura Catrinescu (redactor), Alexandra Uzier (tehnoredactor), George Raduta (director de vanzari) si Ionut Brostianu (grafician & BDP).


✅ Despre editura Cartea Romaneasca

Cartea Romaneasca este cea mai veche si mai prestigioasa editura romaneasca si a fost infiintata la 30 iulie 1919. A functionat in timp sub conducerea unor nume importante ale lumii literare romanesti si sub mai multe administratii ale altor edituri, iar in prezent se afla sub administratia Grupului Editorial Art si este continuata linia editoriala intiata de Marin Preda in 1970, aceea de a promova scrisul romanesc prin publicarea scriitorilor romani consacrati si primovarea tinerilor autori.

✅ Carti diverse editura Cartea Romaneasca

Colectiile editurii cuprind Cartea Romaneasca 100, care pune laolalta opere fundamentale ale literaturii romane, carti de poezie, memorialistica, carti de debut avand girul Uniunii Scriitorilor, carti pentru copii, enciclopedii, serii de autor.

✅ Noutati si aparitii de la editura Cartea Romaneasca

Pe LibrariaDelfin.ro gasesti cele mai noi carti publicate de Editura Cartea Romaneasca la preturi promotionale. Suntem la curent cu cele mai noi tendinte in literatura si oferim o colectie impresionanta de titluri.

✅ In cat timp se pot livra cartile de la editura Cartea Romaneasca?

Din momentul ce a fost realizata comanda, volumele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite titluri, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.090 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.