Fenomenul de Bullying
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Editura Hyperion - volume la oferte speciale | Librariadelfin.ro

  • 93 cărți

Editura Hyperion face parte din categoria editurilor din Romania care se ocupa cu publicarea si redactarea manualelor si auxiliarelor scolare de matematica. Prin calitatea si felul in care sunt tiparite cartile acestora, se observa imediat ca Editura Hyperion are o experienta considerabila in acest domeniu.

 

Auxiliarele scolare de matematica ale Editurii Hyperion reusesc sa combine notiunile cele mai importante si exercitiile cele mai potrivite. Culegerea de probleme de aritmetica si algebra pentru clasele V – VIII, autor Gheorghe Adalbert Schneider  fost elaborata in conformitate cu programele scolare actuale, cu scopul de a veni in sprijinul elevilor din clasele 5-8, parintilor care doresc sa-si ajute copiii, precum si profesorilor. Prin conceperea exercitiilor si problemelor este stimulata gandirea si creativitatea elevului si ajutata dezvoltarea imaginatiei si a spiritului de observatie al acestuia. Lucrarea are o densitate mare de probleme si exercitii, prezentate sistematizat pe tipuri de probleme, grupate mai multe sub acelasi enunt. Acolo unde a fost posibil, s-a realizat o acoperire cat mai completa a capitolelor tratate, dandu-se posibilitatea elevului, ca prin repetitie si evaluare sa aprofundeze principalele tehnici legate de problemele din capitolele abordate.

 

In ajutorul celor mici Editura Hyperion le ofera auxiliarul scolar “Sa pregatim rapid orice concurs de matematica - Clasa 1”, autor Gheorghe Adalbert Schneider. Culegerea a fost elaborata in conformitate cu programa scolara, avand scopul de a le prezenta elevilor din clasa a I-a, o matematica interesanta si dinamica care se pregatesc. Toate problemele din aceasta lucrare sunt probleme de tip grila cu 5 raspunsuri posibile. Prin conceperea exercitiilor si problemelor este stimulata gandirea si creativitatea elevului si ajutata dezvoltarea imaginatiei si a spiritului de observatie al acestuia.

 

Pentru elevii claselor a IX-a si a X-a, Editura Hyperion a publicat o culegere foarte eficienta si cu ajutorul careia copii isi pot fixa si imbunatati cunostintele despre trigonometrie. Auxiliarul scolar se numeste “Culegere de probleme de trigonometrie, clasele IX-X”, autor Gheorghe Adalbert Schneider. Prezenta lucrare a fost elaborata cu scopul de a veni in sprijinul elevilor din clasele IX - XII care doresc sa aprofundeze trigonometria, precum si in sprijinul candidatilor la concursurile de admitere in invatamantul superior. Prin cele aproximativ 1000 de exercitii si probleme prezentate, sistematizat pe tipuri de probleme, se urmareste ca elevul sa poata intelege notiunile trigonometrice. De asemenea, prin anumite probleme cu nivel ridicat de dificultate, lucrarea se adreseaza si elevilor care se pregatesc pentru concursurile de matematica, iar prin unele probleme ce pot fi selectate din fiecare capitol, lucrarea este foarte utila pentru cercurile de elevi.

 

Auxiliarele scolare, precum si manualele Editurii Hyperion si nu numai, le puteti achizitiona de pe librariadelfin.ro unde veti avea parte de preturi speciale si de un numar vast de manuale si carti.

✅ Despre editura Hyperion

Editura Hyperion este specializata in publicarea si redactarea materialelor scolare (manuale scolare si auxiliare) de matematica, elaborate in conformitate cu programele scolare actuale.

✅ Manuale, memoratoare si culegeri de matematica editura Hyperion

Manualele si auxiliarele Editurii Hyperion sunt adresate claselor primare, gimnaziale si liceale, celor care se pregatesc pentru olimpiade. Se gasesc auxiliare scolare pentru olimpiada in clasa I, culegeri de aritmetica si algebra pentru gimnaziu, culegeri cu probleme de geometrie si trigonometrie.

✅ Noutati si aparitii de la editura Hyperion

Pe LibrariaDelfin.ro gasesti cele mai noi material scolare publicate de editura Hyperion. Suntem la curent cu cele mai noi tendinte in zona educationala si oferim o colectie impresionanta de titluri.

✅ In cat timp se pot livra cartile de la editura Hyperion?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite titluri, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.116 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.