Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Editura Medicala - carti medicina | Librariadelfin.ro

  • 154 cărți
Prima editura cu profil medical din Romania pune la dispozitie carti de medicina, necesare pentru documentarea si informarea oricarui medic. Pe site-ul nostru poti gasi carti editura Medicala care contin informatii pentru toate specialitatiile medicale, la preturi foarte accesibile. Aceste carti medicina sunt esentiale pentru orice student care doreste sa devina un medic de succes.
 
Carti de medicina de la editura Medicala
 
Pe masura ce medicina stiintifica a devenit din ce in ce mai precisa, si cartile de medicina au devenit mai tehnice. Multe carti moderne despre medicina necesita cunostinte medicale avansate pentru a putea fi intelese. Cartile de la editura Medicala sunt controlate permanent, pentru a asigura un continut stiintific de calitate.
 
Odata cu progresul in medicina, devine din ce in ce mai necesar ca toate cartile populare sa fie traduse intr-o maniera moderna. Editura Medicala a tradus incepand din anii 1960, cele mai importante carti din literatura medicala mondiala. Multe dintre aceste carti despre medicina contin informatii despre ultimele progrese medicale, intr-un format pe care oamenii obisnuiti il pot intelege. Mai jos poti vedea o lista cu o parte dintre cartile de la editura Medicala, disponibile pe site-ul nostru la un pret promotional:
  • Incursiune in lumea copilului cu Tulburare de Spectru Autist. Ghid pentru parinti - Autor: Florina Rad
  • Cartea mea de diabet - Autor: Mirela Culman
  • Ghid de neonatologie pentru asistente - Autor: Iulia Negrea, Mihaela Patriciu, Geta Mitrea
  • Fiziologie umana - Autor: Gh. Badiu, I. Teodorescu Exarcu
  • Cardiomiopatii - Miocardite - Insuficienta cardiaca - Autor: Leonida Gherasim
  • Urgente medicale. Sub redatcia doamnei doctor Maria Dorobantu 2017
  • Nutritie clinica umana - Manual pentru studenti si rezidenti - Sub redactia Cristian Serafinceanu
Aceste carti sunt publicate si verificate periodic, cu scopul de a oferi cititorilor cele mai actuale informatii. Cartile de la editura Medicala contin analize detaliate ale subiectelor medicale, efectuate catre experti din anumite domenii. Aceste carti sunt adesea principala sursa de informatii pentru studentii la medicina si medicii rezidenti, iar acesti cititori cred, de obicei, ca informatiile gasite in carti sunt incontestabile. De aceea, editura Medicala contribuie la educatia si formarea viitorilor medici, prin publicarea de lucrari de inalta calitate.
 
Cartile de medicina sunt instrumente cruciale ale educatiei medicale, in special atunci cand sunt folosite ca sursa de invatare de catre studenti si rezidenti. Tocmai din acest motiv, editura Medicala pune la dispozitie studentilor numeroase tratate de medicina, manuale si monografii din toate specialitatile medicale si farmaceutice, cu un continut stiintific valoros.
 
Editura Medicala a publicat foarte multe carti importante pentru studentii la medicina, dar si pentru medicii rezidenti. Medicii studiaza in permanenta, pentru a tine pasul cu medicina moderna si cu ultimele cercetari in domeniu. Lucrarile tiparite de editura Medicala sunt suporturi de curs foarte valoroase si folositoare pentru toti medicii, indiferent de domeniul in care activeaza.
 
Redactarea si corectura cartilor de medicina de la editura Medicala se fac cu ajutorul unei retele computerizare, asigurand astfel rapiditate si acuratete pentru intreaga activitate. Pe langa numeroasele carti de medicina, editura Medicala a tiparit 27 de titluri de reviste medicale cu periodicitate lunara sau trimestriala, care s-au dovedit a fi foarte utile pentru medici.
Created in 0.069 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.