Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Tratat de medicina interna. Volumul 1 - Ion I. Bruckner

PRP: 252,00 lei (-10%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 226,80 lei
Diferență: 25,20 lei
Disponibilitate: în stoc - Livrare estimata incepand cu 03.04.2024
Livrare estimată: Marți, 16 Apr. 2024
ISBN: 9789733909507
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 852

DESCRIERE

Asteptat cu cel mai viu interes de o intreaga pleiada de medici, de la cei in formare, pana la specialisti ai diverselor ramuri ale medicinei interne, valorosul tratat aflat sub directa coordonare a Prof. Dr. Ion I. Bruckner, se afla la primul volum. Numele de marca din medicina romaneasca ale redactorului coordonator si ale autorilor capitolelor, reprezentanti din multe centre din tara, recomanda cartea de la sine. Volumul este organizat in trei parti componente: elemente generale, bolile aparatului respirator si bolile cardiovasculare, si urmareste acelasi fir director, astfel ca afectiunile sunt prezentate in toata complexitatea lor in mod didactic, structurate in functie de etiologie si patogenie, anatomie patologica, simptomatologie, diagnostic pozitiv clinic si paraclinic, diagnostic diferential, forme clinice, si tratament. Intreg materialul a fost pregatit in ritmul debordant al progreselor care s-au acumulat in ultimi ani in special in imagistica si tratament, tinand pasul cu dinamica schimbarii datelor stiintifice si raspunzand astfel nevoii de carte medicala mereu actualizata.

Cuprins: I. Elemente generale: Medicina si etica actului medical. Contactul direct cu pacientul. Anamneza si examenul fizic. Logica diagnostica. Farmacologie clinica. II. Bolile aparatului respirator: Evaluarea pacientului pulmonar. Bronhopneumopatia obstructiva cronica. Astmul bronsic. Pneumonia. Abcesul pulmonar si gangrena pulmonara. Bronsiectaziile non-fibroza chistica. Embolia pulmonara. Pneumopatiile interstitiale difuze. Fibroza pulmonara idiopatica. Tuberculoza. Sarcoidoza. Cancerul bronhopulmonar. Insuficienta respiratorie. Deficitul de alfa-1 antitripsina. Sindromul de apnee in somn. Tabagismul cronic. Revarsatele pleurale. Tumori mediastinale. III. Bolile cardiovasculare: Aparatul cardiovascular. Notiuni de structura si functie. Explorarea aparatului cardiovascular. Insuficienta cardiaca. Socul. Cardiomiopatiile cronice. Aritmiile. Hipertensiunea arteriala. Boala cardiaca ischemica (Cardiopatia ischemica nedureroasa si angina instabila; Sindromul coronarian; Infarctul miocardic acut). Bolile valvulare. Endocardita infectioasa. Pericarditele. Bolile aortei. Bolile arterelor periferice. Boala venoasa periferica. Hipertensiunea arteriala pulmonara.

Adresabilitate: Medici internisti, pneumologi, cardiologi, de diverse specialitati, rezidenti, studenti in medicina.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.5961 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.