Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Pachet carti Evaluarea Nationala 2020 Limba si literatura romana - Ghid complet: repere teoretice, 60 de teste, brosura rezolvari complete

Pachet carti Evaluarea Nationala 2020 Limba si literatura romana - Ghid complet: repere teoretice, 60 de teste, brosura rezolvari complete
Preț: 36,40 lei
Disponibilitate: în stoc - Expediere in 24 H
Expediere estimată: Luni, 8 Iun. 2020
ISBN: 9786069930168
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 488
Format: 16,5x23,5
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Prezenta lucrare se adresează atât elevilor care susţin examenul de Evaluare Naţională la Limba şi literatura română la finalul anului şcolar 2019 - 2020, cât şi  cadrelor didactice, cărora le sunt puse la dispoziţie fişe complexe, ce îmbină – în mod eficace – informaţia cu exerciţiul.

Din dorința de a vă facilita lucrul cu materialul acestei ediţii,  l-am structurat  în trei volume.

Astfel, prima parte vă propune, o exersare, pas cu pas, a itemilor, ce pot apărea în subiectul de examen. Fiecare secţiune cuprinde repere teoretice cu rol în sistematizarea materiei, urmate de o secţiune aplicativă, sub forma unor fişe de lucru.

Partea a II-a, conţine un set de 60 de teste, realizate în conformitate cu noul model propus de M. E. N..

Partea a III-a constă în sugestii de rezolvare, pe care le-am formulat pentru cele 60 de teste, extrem de importante prin faptul că vă permit să conştientizaţi normele de evaluare conform baremului de corectare şi de notare şi să verificaţi în ce măsură răspunsurile voastre sunt corecte.

Aşadar, lucraţi pas cu pas, exersaţi, câştigaţi încredere, şi, cu siguranţă, veţi obţine rezultatul visat!

RECENZII

Rating general
4.8 (9 recenzii)
5 stele
7
4 stele
2
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
4

Comanda

Am dat comanda , dar nu mi s-a confirmat prin email sau mesaj. As vrea sa stiu daca s-a finalizat si daca voi primi comanda.
5

Comanda

Buna ziua , nu am primit mail la finalizare comenzii , va rog sa ma sunați pentru confirmare.
Recenzia așteaptă moderarea. Afișează recenzia.
4

Evaluare națională clasa a 8

Bună ziua caut prima parte de la acest pachet evaluare națională clasa a 8 ,2018 / 2019 ,cum pot sa o iau ,am cumpărat pachetul întreg de la dumneavoastră dar am pierdut prima parte . Aștept răspunsul !
5

Prima parte

Bună ziua. Sunt interesat sa achiziționez doar prima parte din acest set. Partea 2 și 3 le am dintr-o comanda anterioara dar nu mai găsesc partea 1 a. Exista vreo posibilitate de comanda în acest sens?
5

.

Buna ziua, caut aceste culegeri dar pe anul 2018, este vreo diferenta intre editia 2018 si aceasta?
5

Intrebare

Va rog frumos caut aceast auxiliar,dar anul 2018,stiti daca 2019 ce aveti acum pe stoc este aceiasi cu 2018 a suportat vreo modificare?
Comentariul așteaptă moderarea. Afișează comentariul.
Comentariul așteaptă moderarea. Afișează comentariul.
Recenzia așteaptă moderarea. Afișează recenzia.
Created in 0.100 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.