Promotie Editura TREI
Contact: 0786.253.910 / 0736.361.210

Eseul - Ghid de pregatire practica - Bacalaureat 2020 - Camelia Ciurescu

Eseul - Ghid de pregatire practica - Bacalaureat 2020 - Camelia Ciurescu
Preț: 31,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786069930533
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 304
Format: 16,5x23,5

DESCRIERE

Lucrarea de faţă este un instrument de orientare a învăţării şi de dirijare a redactării subiectului al III-lea de la Examenul de Bacalaureat.

Abordarea genurilor epic, liric și dramatic în volume distincte permite înțelegerea cu ușurință a particularităților fiecărui gen literar în parte și aprofundarea eficientă a acestora.

În fiecare volum sunt oferite puncte solide de sprijin în ceea ce privește însușirea tehnicilor corecte de redactare a unui eseu. De asemenea, lucrarea, în ansamblul ei, conține sinteze concise și exacte privind marile curente literare, precum și fragmente atent selectate din operele unor importanți critici, ceea ce vă va permite să vă familiarizați și cu tehnica argumentării propriilor voastre opinii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.117 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.