Promotie Editura TREI
Contact: 0786.253.910 / 0736.361.210

BACALAUREAT Limba si literatura romana - 36 de teste

BACALAUREAT Limba si literatura romana - 36 de teste
Preț: 22,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786069930625
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 180
Format: 20x26

DESCRIERE

Examenul de Bacalaureat este examenul maturității tale. De aceea, pregătirea lui presupune responsabilitate, atenție, efort constant și temeinic de învățare, lucrul cu creionul în mână și, nu în ultimul rând, evitarea memorării mecanice și a învățatului în salturi.

Noi îți venim în ajutor: pentru a te familiariza cu rigorile unui examen atât de important și pentru a te prezenta fără emoții la proba de Limba și literatura română îți oferim un ghid care va face ca demersurile tale să fie încununate de succes.

Ce conține această carte?

Subiecte structurate după modelul recent publicat de Centrul Național de Evaluare și Examinare.

Repere de abordare în rezolvarea subiectelor și bareme pentru unele dintre subiectele propuse.

Fișă de autoevaluare la sfârșitul fiecărui subiect, prin completarea căreia vei conștientiza care sunt punctele tale forte și unde te descurci mai puțin.

Rubrica Opinii critice te familiarizează cu activitatea de documentare. Reproducerea unor scurte fragmente din operele unor critici literari renumiți are menirea de a-ți arăta cum să argumentezi o opinie și cum să alegi citatul potrivit pentru a ilustra pertinent o părere personală.

Trebuie să fii convins că cel mai sigur drum către succes este implicarea ta efectivă în învățare.

Noi suntem alături de tine și îți spunem Baftă la examen!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.081 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.