Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Stiinte ale naturii. Manual pentru clasa a 3-a, semestrele 1 si 2. Include editia digitala - Mirela Mihaescu

PRP: 43,90 lei (-11%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 39,07 lei
Diferență: 4,83 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786068681443
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 48+48
Categoria: Manuale scolare

DESCRIERE

Manualul respecta noua programa scolara si are drept scop sprijinirea transferului cunostintelor pe verticala– prin aprofundarea, consolidarea cunostintelor esentiale si a capacitatilor formate si pe orizontala– prin largirea cunostintelor, completarea continuturilor deja insusite. Prin diversitatea metodelor activ-participative abordate, manualul transforma elevul in subiect activ al invatarii, dandu-i posibilitatea de a studia informatia de sine statator, intelegand-o, stocand-o si aplicand-o in mod independent, dezvoltand astfel aptitudinile intelectuale, spiritul de investigatie si creativitate ale acestuia.

Cele doua volume sunt structurate in 5 unitati de invatare (2 pentru primul volum si 3 pentru cel de al doilea). Prin introducerea in paginile manualului a secventelor de invatare prin descoperire, elevii sunt provocati sa descopere si sa investigheze.

Experimentul, activitate constanta in paginile manualului sub denumirea de Laborator, sustine formarea competentei de„a invata sa inveti”, prin activitatile practice pe care le contine.  Invatarea bazata pe proiect - denumita Jurnalul de observatii stiintifice – este valorificata in paginile manualului ca resursa a strategiei de invatare eficienta. Solicitarile nu limiteaza activitatea elevului la o simpla observare, ci ii invita la activitati practice, care faciliteaza invatarea prin experienta.

Manualul ofera modalitati de evaluare traditionale si complementare in concordanta cu specificul disciplinei. Proiectele propuse pentru a fi realizate in grup sau individual contribuie la formarea competentelor sociale, de interevaluare si autoevaluare.

Varianta printata este atractiva, are un design modern si aerisit, adaptat varstei elevilor, un tipar de buna calitate. Varianta printata vine la pachet cu varianta digitala a manualului, disponibila pe CD-ul aferent fiecarui semestru. Manualul digital este creat avand la baza manualul tiparit, pastrand structura si elementele acestuia, dar contribuind la crearea unei invatari complexe.


Manualele sunt structurate in 2 volume (cate un volum pentru fiecare semestru)

Detalii editie tiparita: fiecare volum contine 48 de pagini color
Detalii editie digitala: varianta digitala contine 94 de imagini care pot sta la baza predarii, 66 de filme si animatii pentru lectii, 33 de jocuri, experimente, simulari.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.6052 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.