Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

SETUL CLASEI PREGATITOARE - Mirela Mihaescu, Stefan Pacearca, Anita Dulman, Crenguta Alexe, Otilia Brebenel

SETUL CLASEI PREGATITOARE - Mirela Mihaescu, Stefan Pacearca, Anita Dulman, Crenguta Alexe, Otilia Brebenel
-6%
Preț: 47,85 lei
50,90 lei (-5,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 6406
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 112+80+80
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

SETUL CLASEI PREGATITOARE - Mirela Mihaescu, Stefan Pacearca, Anita Dulman, Crenguta Alexe, Otilia Brebenel 
 

Caietele pentru clasa pregătitoare sunt create conform noii programe școlare și au ca scop dezvoltarea de competențe specifice fiecărei discipline, având la bază abordarea interdisciplinară.

Caielete aduc cadrele didactice și elevii mai aproape de bucuria de a învăța prin integrarea unităților de învățare și a tematicilor abordate.

Caietele sunt utilizate de către elevi în activitatea de la clasă, fiind un real suport pentru învățător, prin punerea împreună și mai ales în ordine logică și firească a temelor urmărite de programa școlară, pentru un demers educațional fluent și coerent.

Caietele sunt realizate astfel încât elevului să îi fie ușor să identifice și să înțeleagă sarcinile de lucru, prin raportare la ilustrații, dat fiind faptul că la acest nivel de învățare elevii nu știu să citească și să scrie, ei dobândind cunoștințele în mod intuitiv, prin recunoașterea unor simboluri și pattern-uri deja aplicate și practicate.

Ilustrația reprezintă elementul de bază pentru învățare, ea comunică cerința exercițiilor, permite înțelegerea și rezolvarea acestora, dar în același timp constituie element ludic, pentru bucuria elevului.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.120 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.