Promotie Editura TREI
Contact: 0786.253.910 / 0736.361.210

Invat sa scriu! Comunicare in limba romana clasa I. Colectia inveti cu placere - Mirela Mihaescu, Stefan Pacearca, Anita Dulman, Crenguta Alexe, Otilia Brebenel

Invat sa scriu! Comunicare in limba romana clasa I. Colectia inveti cu placere - Mirela Mihaescu, Stefan Pacearca, Anita Dulman, Crenguta Alexe, Otilia Brebenel
-7%
Preț: 25,95 lei
27,90 lei (-6,99%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 28 Oct. 2021
ISBN: 9786068681924
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 112

DESCRIERE

Prin continutul sau, caietul dezvolta, in principal, deprinderi de scriere corecta si caligrafica, dezvolta capacitatea elevilor de a exprima in scris idei si sentimente, dar ofera si contexte de exersare a actului citirii, de imbogatire a vocabularului.
Caietul contine spatii cu liniatura specifica alocate scrierii pentru copiere, transcriere, completare de propozitii, formulare de enunturi, precum si exercitii variate care vizeaza domeniile: citire/ lectura,  scriere/ redactare, elemente de constructie a comunicarii. 
Sarcinile de lucru sunt atractive, au grade diferite de dificultate, ofera contexte multiple si variate de exersare a scrisului, de automatizare a citirii si de constientizare a continutului citit. Jocurile au o pondere semnificativa si ofera posibilitatea realizarii transferului catre alte discipline.


In plus, alte puncte forte ale acestei lucrari sunt:
incurajeaza activitatea independenta a elevilor, dar ii implica si in activitati practice care necesita lucrul in grup.
propune activitati ce au la baza conceptul de invatare prin intermediul jocurilor educationale. Astfel copiilor le este formata o atitudine pozitiva in raport cu scoala si educatia.
contribuie la dezvoltarea creativitatii si imaginatiei prin activitati de tipul „Deseneaza diferite fiinte sau obiecte ale caror denumiri incep cu sunetul M. Foloseste tehnica amprentarii, ca in model“.
exercitiile sunt insotite de ilustratii placute, care incurajeaza implicarea copiilor atat in studiul individual, cat si in lucrul la clasa.
invata copiii sa lucreze in echipa prin activitati de tipul „Lucrati impreuna“, sa comunice si sa accepte opiniile celorlalti colegi.
Prin maniera in care este structurat, caietul contribuie la optimizarea procesului de predare-invatare-evaluare, cele zece unitati de invatare oferind elevilor contexte de familiarizare cu notiuni noi, de exersare, consolidare a deprinderilor si abilitatilor de citit-scris, de sistematizare a achizitiilor dobandite, de evaluare si autoevaluare, precum si contexte de ameliorare sau dezvoltare a nivelului atins de fiecare in dobandirea unei competente specifice.
Auxiliarul contine pagini destinate evaluarii initiale, recapitularii si evaluarii la finalul fiecarei unitati de invatare, recapitularii si evaluarii finale, pagini pentru ameliorare (Pentru a merge mai departe) si dezvoltare (Un pas spre Excelent), repere pentru reglare (Ai rezolvat asemanator).

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.111 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.