Luna Iubirii
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Urgentele cardiovasculare neonatale + DVD - Rodica Toganel

Urgentele cardiovasculare neonatale + DVD - Rodica Toganel
Preț: 28,50 lei
Disponibilitate: în stoc
Livrare estimată: Marți, 7 Feb. 2023
ISBN: 9789731695440
Anul publicării: 2018

DESCRIERE

Bolile cardiace congenitale (BCC) sunt cele mai frecvente malformatii congenitale ale nou-nascutului. Aproximativ 8-10/1000 nou-nascutii (NN) vii prezinta un defect cardiac congenital si 1/3-1/4 din aceste leziuni sunt severe, potential letale in perioada neonatala, fiind definite ca boli cardiace congenitale critice (BCCc). Cardiopatiile congenitale critice definesc malfomatiile cardiace care impun interventie invaziva chirurgicala sau/si interventionala in primul an de viata, reprezentand aproximativ 25% din totalul BCC (3, 5/1000 NN vii) responsabile de 3–5 % a deceselor din prima saptamana de viata si de peste 30% a celor din perioada neonatala. DVD-ul include inregistrari video ecocardiografice.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1271 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.