De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Pachet complet Limba si literatura romana clasa a 5-a. Manual, caiet si cartea de gramatica - Florentina Samihaian, Sofia Dobra

Pachet complet Limba si literatura romana clasa a 5-a. Manual, caiet si cartea de gramatica - Florentina Samihaian, Sofia Dobra
PRP: 99,00 lei (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 84,15 lei
Diferență: 14,85 lei
Disponibilitate: în stoc
Livrare estimată: Luni, 4 Mar. 2024
ISBN: 9027
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 456

DESCRIERE

1. Limba si literatura romana. Manual clasa a 5-a - Florentina Samihaian

Manualul scolar a fost aprobat de Ministerul Educatiei prin ordinul de ministru nr. 4065/16. 06. 2022.
Manualul scolar a fost declarat castigator de Centrul National de Evaluare si Examinare si a fost realizat in conformitate cu Programa scolara pentru Limba si literatura romana, clasa a V-a, aprobata prin OM nr. 3393/28. 02. 2017.
Manualul scolar a fost aprobat de Ministerul Educatiei Nationale prin Ordinul de ministru nr. 5267/03. 10. 2017.

2. Limba si literatura romana. Caietul elevului clasa a 5-a - Florentina Samihaian

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educatiei Nationale prin Ordinul nr. 3022 din 08. 01. 2018 si se regaseste la pozitia nr. 180 din anexa Ordinului. Lucrare in conformitate cu programa scolara in vigoare pentru disciplina Limba si literatura romana (clasele a V-a - a VIII-a), programa avizata cu Ordinul Ministerului Educatiei Nationale nr. 3393/28. 02. 2017.

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educatiei Nationale prin Ordinul nr. 3022 din 08. 01. 2018 si se regaseste la pozitia nr. 180 din anexa Ordinului. 

Lucrarea este realizata in conformitate cu Programa scolara pentru disciplina Limba si literatura romana, clasele a V-a - a VIII-a in vigoare, aprobata prin OM Nr. 3393/28. 02. 2017

6 unitati de invatare

• 3 domenii de continut: Lectura, Limba, Redactare

• texte-suport atractive

• exercitii diverse

Caietul elevului este auxiliarul noului manual de limba si literatura romana ART, dar poate fi utilizat, punctual, in completarea oricarui manual scolar. Acesta este structurat in jurul a sase unitati de invatare subsumate temei recomandate de programa: Eu si universul meu familiar.

Aplicatiile propuse vizeaza cu precadere trei dintre domeniile de continut - Lectura, Limba si Redactare -, pentru ca acestea sunt domeniile care necesita, frecvent, contexte suplimentare de exersare pentru a consolida cele invatate.

Inovator din punct de vedere didactic si atractiv prin textele-suport propuse, caietul poate fi utilizat zilnic la clasa, pentru elevii cu ritm sustinut de lucru, dar si acasa, pentru realizarea temelor.

 

3. Cartea mea de gramatica. Clasa a 5-a - Sofia Dobra

Limba si literatura romana are un grad de dificultate sporit in clasa a 5-a, motivul fiind acela ca materia este foarte incarcata. Partea de gramatica va necesita o insusire temeinica a noilor notiuni, de catre elevi si, in egala masura, o comprehensiune a acestora. Tocmai de aceea, Cartea mea de gramatica vine sa-i sprijine pe elevi in intreg procesul de invatare.

 

Cartea mea de gramatica pentru clasa a 5 a scrisa de catre Sofia Dobra si publicata la editura Art este un instrument de lucru necesar elevilor care doresc sa se pregateasca si de ce nu sa performeze la limba romana. Cu ajutorul acestei carti de gramatica, boboceii clasei a 5 a vor reusi sa asimileze mai usor noile concepte si vor reusi sa se pregateasca in mod continuu pentru activitatea de la clasa.


Lucrare a fost conceputa in conformitate cu noua Programa scolara pentru disciplina LIMBA SI LITERATURA ROMANA (clasele a V-a - a Vlll-a) aprobata prin ordinul ministrului nr. 3393/28. 02. 2017 si a fost avizata de M. E. N. PE DATA DE 5 IANUARIE 2018. Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educatiei Nationale prin Ordinul nr. 3022 din 08. 01. 2018 si se regaseste la pozitia nr. 161 din anexa Ordinului.

 

Culegerea de limba si literatura romana pentru clasa a 5 a este de folos elevilor, indiferent de tipul de manual  dupa care profesorul a ales sa se lucreze la clasa. Acest auxiliar este unul complex, din punctul de vedere al continutului teoretic, cat si practic.

Cartea mea de gramatica reprezinta un auxiliar indispensabil orei de limba si literatura romana, deoarece:
- cuprinde tot ceea ce trebuie sa stie si sa exerseze elevul la acest nivel;
- propune un demers didactic coerent si eficient, in care elevul observa, invata, exerseaza si rezolva un test rapid;
- cuprinde o varietate de aplicatii relevante si diversificate, care ii pun pe elevi in situatii de comunicare cotidiene;
- ofera mici insertii teoretice a notiuniilor de vocabular, fonetica, morfologie si sintaxa, care reamintesc si fixeaza informatiile;
- aduce informatii noi din Gramatica Academiei si DOOM2;
- explica elevilor cele mai frecente dificultati gramaticale;
- cuprinde lectii de recapitulare si teste sumative ;

 

      Scopul principal al orei de limba romana consta in dezvoltarea competentelor lingvistice ale elevilor, iar cartea mea de gramatica raspunde tuturor acestor nevoi. De asemenea, ea poate fi un material de ajutor in crearea intregului demers de predare al profesorului, care poate sa-si construiasca lectiile prin selectarea unor exercitii si, totodata, poate evalua nivelul asimilarii cunostintelor de catre acestia prin aplicarea testelor sumative.

      Cartea mea de gramatica clasa 5  poate fi utilizata si acasa, avand o structura accesibila, putand fi considerata, de altfel, un ghid usor utilizabil si de catre elevi asistati de parinti, in exersarea si intelegerea mai aprofundata a lectiei de la clasa.

      Nu in ultimul rand, aceasta ii poate ajuta pe elevi si in pregatirea lor constanta in vederea participarii la diverse olimpiade scolare, deoarece contine si itemi cu o structura specifica concursurilor, itemi care, in cele mai multe cazuri, nu sunt cuprinsi in manualele scolare

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.5528 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.