Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Editura RAO - carti diverse | LibrariaDelfin.ro

  • 467 cărți
Editura Rao a reusit inca din primii ani sa castige aprecierea publicului si respectul partenerilor internationali prin seriozitatea cu care selecteaza titlurile, grija pentru prezentarea grafica a cartilor, atentia pe care o acorda deopotriva autorilor romani si straini, dar si dinamismul si perseverenta cu care urmareste miscarile de pe piata literara. Prin urmare, editura Rao este convinsa ca ii poate multumi chiar si pe cei mai pretentiosi cititori cu titlurile lor.
 
Editura Rao, urmareste publicarea cartilor prin care, cititorii sa imprastie ceea ce au aflat si invatat din volumurile respective. Caderea uriasilor, Primul volum din Trilogia Secolului - Ken Follett, este o epopee marcata de dragoste, ura, razboi si revolutii si urmareste vietile a cinci familii prin tulburarile si drama Primului Razboi Mondial, a revolutiei bolsevice si a luptei femeilor pentru dreptul de vot. De asemenea, volumul “Prin urechile acului”, autor Ken Follett face referire la ziua memorabilia de 6 iunie 1944.
 
Totodata editura Rao publica chiar si enciclopedii in imagini care le vor fi de mare ajutor celor mici. Prima mea enciclopedie in imagini – Larousse, este o enciclopedie ilustrata cu peste 1000 de cuvinte unde micii cititori vor descoperi o intreaga lume numai in imagini. Cartea este un dictionar in imagini care le va permite tuturor copiilor sa dobandeasca un vocabular bogat si precis despre vehicule, vegetale, muzica, animale, inventii, dinozauri, emotii, sporturi, pasari si alte numeroase domenii. Pe langa aceste enciclpedii in imagini, editura Rao are publicate o multime de enciclopedii foarte bine structurate si redactate despre o multime de subiecte interesante.
 
Printre cele mai bune carti de limba engleza si franceza pentru copii ale editurii Rao, se enumera cele patru volume ale Despinei Calavrezot “English with Little Prince. Vol. 1/2/3/4” si respectiv “Le Francais avec Le Petit Prince. Vol. 1/2/3/4” in care "Micul print", prietenul copiilor scolari si prescolari, va invita intr-o minunata calatorie prin cele patru anotimpuri, pentru a invata limbile engleza si franceza. Fiecare volum al colectiilor originale "English with The Little Prince si Français avec le Petit Prince" contine cantece, poezii, conversatie, activitati si un dictionar ilustrat. Limbajul simplu si ilustratiile vesele va vor cuceri inca de la prima pagina.
 
Astfel, printr-un numar foarte mare de carti, editura Rao este potrivita oricarui cititor, fie ca este un elev, student sau chiar profesor, Rao incearca si aduce cele mai potrivite si noi volume incat oamenii sa poata tina pasul cu evolutia literaturii si a istoriei.
 
Librariadelfin.ro detine toate cartile prezentate mai sus de la editura Rao si multe alte publicati ale altor edituri din Romania. Librariadelfin.ro va ofera preturi si oferte avantajoase pentru toate produsele lor.
Created in 0.074 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.