Carti la un pret 'topit' - Luna lui Cuptor
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

LOGICA, argumentare si comunicare - Culegere de GRILE - Pregatire pentru BACALAUREAT

LOGICA, argumentare si comunicare - Culegere de GRILE - Pregatire pentru BACALAUREAT
Preț: 27,50 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 29 Iul. 2021
ISBN: 9786069931981
Editura:
Anul publicării: 2021
Ediția: 1
Pagini: 104
Format: 17x24

DESCRIERE

LOGICĂ, argumentare și comunicare - Culegere de GRILE - Pregătire pentru BACALAUREAT

          CULEGEREA DE GRILE pentru BACAUREATUL de la disciplina LOGICĂ, argumentare și comunicare, răspunde nevoilor de dezvoltare personală a elevilor prin formarea de capacităţi, competenţe şi aptitudini bazate pe gândirea critică, logică, divergentă şi creativă folosite în constituirea strategiilor de rezolvare a subiectelor de tip grilă din cadrul examenului de Bacalaureat.

          Abordarea acestei culegeri ca activitate de exersare a contextelor problematice variate asigură alternative în învăţare şi evaluare, ducând la îmbunătățirea și consolidarea cunoștințelor și strategiilor cognitive pentru rezolvarea cu succes a cerințelor de tip grilă.

Culegerea cuprinde teste grilă pentru fiecare lecție ce intră în componența fiecărui capitol din programa școlară de Logică, argumentare și comunicare.

           

 

Prof. dr. Diana Silaghi

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.173 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.