Manuale si auxiliare
Contact: 0786.253.910 / 0736.361.210

Pachetul pentru Admiterea la Facultatea de Medicina Generala disciplina Chimie organica - Luminita Vladescu

Pachetul pentru Admiterea la Facultatea de Medicina Generala disciplina Chimie organica - Luminita Vladescu
-15%
Preț: 50,15 lei
59,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 28 Oct. 2021
ISBN: 7267
Anul publicării: 2013

DESCRIERE

Manual Chimie organica Admitere Medicina

 

Editura LVS Crepuscul si ART ofera viitorilor studenti la medicina un instrument util de pregatire a  examenului de admitere  - pachet cu carti chimie admitere medicina. Cele doua volume de chimie organica, pentru clasa a XI-a si clasa a X-a, sunt recomandate in pregatirea elevilor pentru disciplina Chimie organica. Examenul de chimie pentru admitere medicina trebuie pregatit avand o baza teoretica cat mai riguroasa si precisa.

Manual Chimie organica Admitere Medicina

Prezentare - Manual Chimie C1 pentru clasa a 11-a (Elena Alexandrescu)

Oferta castigatoare la concursul organizat de MEC privind evaluarea manualelor scolare/2006 si aprobata cu ordinul MEC nr. 4446/2006.

Manual pentru filiera teoretica, profil real, specializarea Matematica - Informatica si Stiinte ale naturii in conformitate cu programa MEC nr. 3252/2006.

Cuprins

  • Compusi organici si grupe functionale
  • Reactii ale compusilor organici
  • Izomerie optica
  • Compusi cu importanta biologica
  • Actiunea poluanta a compusilor organici
  • Exercitii recapitulative

Autori: Elena Alexandrescu, Viorica Zaharia, Mariana Nedelcu  

Manual pentru clasa a X-a

Recomandat pentru admitere la Facultatea de Medicina

Autori: Luminita Vladescu, Corneliu Tarabasanu- Mihaila, Luminita Irinel Doicin

Pentru materia Chimie organica, elevii au la dispozitie exercitii si probleme dar si teorie, la novel liceal, sistematizate in manuale de chimie organica admitere medicina

 Subiectele si teoria explicata in cele doua carti de chimie sunt redactate pe intelesul elevilor. Problemele sunt gradual introduse, in functie de nivelul de dificultate si testeaza abilitatea elevilor de a-si folosi eficient cunostintele acumulate la scoala. Cartile de chimie organica admitere medicina respecta programa pentru nivelul liceal, in vederea admiterii  la facultatea de medicina.

Chimia este o stiinta profund implicata in activitatea umana. Pentru viitorii medici este esential sa demonstreze la admiterea la medicina cunostiinte cat mai bune de chimie organica. De aceea fiecare manual chimie admitere medicina este important si trebuie studiat in detaliu.

Cele doua manuale pentru clasa XI si a X sunt esentiale in pregatirea elevilor pentru admiterea la medicina. Probele de admitere medicina chimie vor fi trecute cu succes atunci cand elevul cunoaste teoria si are experienta rezolvarii problemelor de chimie organica.

Structurate clar si ilustrate sugestiv, aceste carti pentru admitere medicina, de chimie, au un rol important in examen si constituie baza teoretica pe care trebuie s-o cunoasca elevii care doresc sa devina studenti la medicina.

admitere-medicina

Vezi și alte cărți: admitere-medicina

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.123 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.