Promotie manuale si auxiliare scolare!
Contact: 0786.253.910 / 0736.361.210
  • Luminita Vladescu

  • 12 cărți
Libraria Delfin vine în ajutorul elevilor de liceu cu o serie de manuale de chimie concepute de autoarea Luminita Vladescu. Manualele și culegerile se adresează elevilor începând cei de clasa a IX-a până la cei de clasa a XII-a, fiind realizate în concordanta cu programa analitica    aprobata de MEN. De asemenea, toate manualele sunt aprobate și de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului. 
 
Un manual extrem de util, atât pentru elevii de clasa a X-a, cât și pentru cei mai mari care se pregătesc pentru admiterea la Facultatea de Medicină, este cel al editurii Art Grup Educational. Acest manual chimie clasa 10 Luminita Vladescu este cuprins in bibliografia obligatorie pentru examenul de bacalaureat, fiind, încă o dată un instrument indispensabil pentru cei care indragesc aceasta materie și au nevoie de ea pe viitor, sau  pentru cei care doresc sa o învețe doar în scopul a obtine rezultate bune la un examen important din viața lor. Manualul se poate achiziționa separat, sau în tandem cu alte cărți școlare precum Chimie C1 pentru clasa a XI-a de la editura LVS Crepuscul, Chimie Organică de la editura Universității Carol Davila, Chimie C1 pentru clasa a 11 de la editura Art sau Biologie pentru clasa a XI-a de la Editura Corint.
 
Pentru clasa a XI-a, Libraria Delfin oferă spre achiziționare un manual de chimie Luminta Vladescu de la editura Art, în scopul de a ajuta elevii să învețe mai ușor formulele, proprietățile, fenomenele, procesele chimice, iar în plus îi va familiariza cu principalele noțiuni, terminologie și conceptele bazale în chimia organică. Manualul este bogat ilustrat cu imagini spatiale ale moleculelor, modelarea unor reactii chimice, scheme si fotografii originale. De asemenea, manual este destinat filierei vocationale, profilului militar MApN, specializarea matematica informatica si filierei tehnologice, profilul tehnic si servicii.
 
In plus, clasele de liceu pot beneficia de o serie de culegeri de chimie de la editura Art, acestea fiind optionale manualelor pentru liceu si celor pentru toate specializarile si filialele.
Pentru clasa a IX-a volumul conține 34 de teste cu 550 de întrebări, 43 de probleme teoretice și 89 de probleme practice, alături de rezolvări, răspunsuri și bareme pe care elevii le pot utiliza pentru învățarea, fixarea și verificarea cunostintelor.
 
Pentru clasa a X-a, un auxiliar didactic foarte folositor în verificarea și aprofundarea noțiunilor este și culegerea Luminita Vladescu chimie, ce poate fi utilizată în completarea manualului. Lucrarea oferă o gamă variată de teste, exerciții și probleme – teoretice și practice – alături de rezultate, precum și modele 3D ale unor molecule sau instalații de laborator, având rolul de a asigura un proces de învățare temeinic și de durată.
 
Culegerea de teste de chimie de clasa a XI-a a fost editată cu scopul de insusire, verificare si aplicare a cunostintelor de chimie obligatorii pentru elevi, cât și pentru recapitularea cunoștințelor din domeniul chimiei organice, cu ajutorul unor teme de sinteză. Prima parte a culegerii este alcătuită din teste, exerciții și probleme (practice), plus rezolvările acestora. În cea de-a doua parte autorii au introdus exerciții de recapitularea cunostintelor din clasele anterioare, plus câteva teme de sinteză, pentru o învățare completa a acestei materii utile.
Created in 0.110 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.