Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Afectiunile reumatologice in practica medicului de familie - Andra Rodica Balanescu

Afectiunile reumatologice in practica medicului de familie - Andra Rodica Balanescu
-5%
Preț: 43,89 lei
46,20 lei (-5%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Marți, 8 Dec. 2020
ISBN: 9789733908760
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 302
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Afectiunile reumatologice in practica medicului de familie - Andra Rodica Balanescu

 
Prezentare: Este o nouă lucrare din Colecția Medicina de familie, care abordează de această dată patologia reumatică, una dintre cele mai frecvente, care şi-a câștigat în ultimele decenii o nouă identitate, cuprinzând: suferinţele articulare de tip degenerativ, bolile inflamatorii mediate imun, precum și afecţiunile metabolice osteoarticulare. Dacă în cazul bolilor reumatice de tip inflamator, suferinţe sistemice cu mecanisme imunopatologice complexe, responsabilitatea diagnosticului şi tratamentului revine în primul rând specialistului reumatolog, suferinţele reumatice degenerative pot fi și trebuie urmărite şi tratate cu succes de medicul de familie. Tot acesta este cel căruia i se adresează inițial și pacientul cu suferințe reumatice inflamatoare și, de asemenea, de capacitatea sa de a suspiciona, identifica și trimite la reumatolog cât mai repede pacienții cu suferințe reumatice mediate imun depinde evoluția ulterioară a bolilor și succesul terapeutic pe care specialistul îl va obține.

Cuprins: Boala artrozică. Lombosciatica. Poliartrita reumatoidă. Lupusul eritematos sistemic. Vasculitele sistemice. Scleroza sistemică. Miopatiile inflamatoare idiopatice. Spondilartritele. Artrita psoriazică. Artrita idiopatică juvenilă. Artropatiile microcristaline. Osteoporoza. Sindroame reumatice locoregionale. Manifestări reumatice în alte boli.

Adresabilitate: Medici de familie, medici specialiști reumatologi, de alte specialități, rezidenți.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.080 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.