Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Editura ROVIMED - carti beletristica | Librariadelfin.ro

  • 321 cărți

Editura Rovimed Publishers este o companie privata infiintata in 2001, cu un profil editorial axat  pe carti scolare si universitare. Editeaza si tipareste cursuri universitare, lucrari stiintifice, tehnice, personale, doctorate pentru simpozioane, etc. Editura a publicat un numar semnificativ de titluri noi, de asemenea, exista si numeroase lucrari realizate cu licente de la prestigioase edituri din strainatate, aceasta tendinta fiind in continua crestere. Editura si-a propus sa incurajeze autorii romani, selectati cu grija din randul unor personalitati consacrate ale invatamantului, stiintei si culturii nationale: profesori universitari, cercetatori stiintifici, cadre didactice, invatatori, scriitori.

 

Cartea “Invatarea in colaborare prin metode interactive la scolarul mic”, autor Irina-Vasilica Kincses este o carte din care noi invatatori si educatori pot invata o multime de chestii utile si practice. Conform acestui volum, activ este elevul care gandeste, care depune efort de reflectie personala, interioara, abstracta, care intreprinde o activitate mintala de cautare, cercetare, de redescoperire a adevarurilor, de elaborare a noilor cunostinte. Notiunea de metoda activa nu trebuie confundata cu notiunea de metoda noua, moderna sau cu orice metoda insotita de o actiune concreta, exterioara, nici cu metodele interogative sau cu cele captivante.

 

De asemenea, volumul “Programare în C++. Algoritmi fundamentali”, autor Ghise Ciprian contine subiecte clasice regasite in programarea structurata: prelucrarea de vectori, operatii pe polinoame si pe multimi, sortari, cel mai mare divizor comun, numere prime, numere ce indeplinesc anumite proprietati, prelucrarea matricelor patratice - urmarind tema diagonalei principale, secundare si a zonelor delimitate de acestea, combinata cu existenta elementelor cu anumite proprietati. Mai sunt prezentate cateva probleme care vizeaza termenii sirului lui Fibonacci, apoi probleme pe siruri de caractere.

 

Pentru olimpiadele si concursurile de matematica Editura Rovimed, a publicat cartea “Exercitii si probleme de algebra pentru olimpiade si concursuri, clasele IX-XII”, autor Loredana Teleaga. Lucrarea contine un numar impresionant de exercitii si probleme de algebra, majoritatea avand un inalt grad de dificultate. Cartea are ca scop sprijinirea elevilor pentru activitatea curenta la clasa, pentru concursuri si olimpiade scolare si pentru examenul de bacalaureat. Intreaga lucrare este realizata tinand cont de cerintele actuale privind problematica, in stransa legatura cu programa scolara si orientarile ce rezulta din folosirea manualelor alternative. Poate fi folosita cu succes de elevi, studenti si poate constitui un ajutor pretios profesorilor in activitatea la clasa si pentru pregatirea concursurilor scolare.

 

Printre ultimele noutati de la Editura Rovimed se regasesc o diversitate de volume din multe domenii. Daca doriti sa cumparati noile aparitii ale Editurii Rovimed, site-ul online librariadelfin.ro dispune de o gama variata de volume la preturi speciale.

Created in 0.080 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.