Sari la conținut

Manual pentru specializarea de cofetar-patiser. An de completare - Cristian Dinca

Manual pentru specializarea de cofetar-patiser. An de completare - Cristian Dinca
PRP: 25,38 lei (-15,01%)
?
Preț: 21,57 lei
Diferență: 3,81 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9789733035077
Anul publicării: 2008
Pagini: 304
Format: 16,5x23,5
Categoria: Manuale scolare
Distribuie pe:

DESCRIERE

Realizata pentru domeniul Turism si alimentatie public, nivel 2. I. Organizarea activitatii unitatilor de alimentatie si turism II. Promovarea produselor si serviciilor III. Evidenta operativa IV. Produse de patiserie V. Produse de cofetarie VI. Estetica produselor de cofetarie si patiserie.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.