Edituri /Promotii
-Manual pentru specializarea de cofetar-patiser. An de completare - Cristian Dinca

PRP: 25,38 lei (-15,01%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 21,57 lei
Diferență: 3,81 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Cristian Dinca
ISBN: 9789733035077
Editura: Didactica si Pedagogica
Anul publicării: 2008
Pagini: 304
Format: 16,5x23,5
Categoria: Manuale scolare
DESCRIERE
Realizata pentru domeniul Turism si alimentatie public, nivel 2. I. Organizarea activitatii unitatilor de alimentatie si turism II. Promovarea produselor si serviciilor III. Evidenta operativa IV. Produse de patiserie V. Produse de cofetarie VI. Estetica produselor de cofetarie si patiserie.
Cărţi noi
-- 45,00 lei
- 45,00 lei
- 19,03 lei
Promoţii
-- 47,24 leiPRP: 62,99 lei (-25%)
- 31,49 leiPRP: 41,99 lei (-25,01%)
- 37,80 leiPRP: 42,00 lei (-10%)
RECENZII