De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Ghid practic de metodologia cercetarii in stiintele farmaceutice si conexe - Silvia Imre, Valentin Ion, Daniela-Lucia Muntean

Ghid practic de metodologia cercetarii in stiintele farmaceutice si conexe - Silvia Imre, Valentin Ion, Daniela-Lucia Muntean
Preț: 24,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Livrare estimată: Luni, 26 Feb. 2024
ISBN: 9789731696065
Anul publicării: 2019
Pagini: 124

DESCRIERE


Ghidul practic de metodologia cercetarii in stiintele farmaceutice si conexe trateaza concepte si principii fundamentale ale metodelor de cercetare prin prisma particulara a cercetarii farmaceutice. Se constituie intr-un manual de orientare si sursa de referinta pentru abordarea cercetarii stiintifice de la etapa initiala de documentare, la cea finala de diseminare a rezultatelor, notiunilor teoretice fiindu-le asociate exercitii practice cu scopul achizitiei de abilitati si atitudini corecte privind actul cercetarii.

Acest ghid propune studentilor programelor de studii ale Facultatii de Farmacie si nu numai, o metodologie aplicata, exemplificata, care sa le permita: cunoasterea universului cercetarii; recunoasterea diferitelor aspecte ale cercetarii; ameliorarea eficacitatii in cercetare; cunoasterea procesului de cautare si selectie a informatiei; familiarizarea, de-o maniera intuitiva, privind cautarea mijloacelor de informare disponibile pe Internet; evaluarea si utilizarea informatiei; cunoasterea principalelor metode de colectare si prelucrare a datelor experimentale; cunoasterea si utilizarea marimilor de baza in statistica; cunoasterea parametrilor de validare si a procesului de validare a unei metode de dozare din forme farmaceutice.

Autorii

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.5093 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.