Luna iubirii
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Manual Limba moderna 1 Limba engleza Studiu intensiv clasa a 5-a - Catrin E. Morris

Manual Limba moderna 1 Limba engleza Studiu intensiv clasa a 5-a - Catrin E. Morris
Preț: 65,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786068773445
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 168
Categoria: Manuale scolare

DESCRIERE

Manualul Limba moderna 1 Limba engleza Studiu intensiv clasa a V-a este conceput si elaborat in conformitate cu documentele reglatoare in vigoare, respectiv programa scolara aprobata prin OM nr. 3339/28. 02. 2017.

Structurat intr-o perspectiva comunicativa moderna, manualul reprezinta un suport real atat pentru elev, cat si pentru cadrul didactic, facilitand procesul unei invatari eficiente si motivante.

Continuturile prevazute de programa scolara (inclusiv continuturile extinse) sunt abordate in cadrul a zece unitati tematice variate, care vizeaza formarea si dezvoltarea competentelor generale si specifice de comunicare, prin intermediul unor materiale autentice si relevante care stimuleaza interesul elevilor care dispun de competente lingvistice ridicate pentru invatarea limbii engleze. De remarcat este si faptul ca toate continuturile din programa au fost cuprinse in manual, fiind integrate intr-o structura flexibila, care permite o abordare creativa a demersului didactic. De asemenea, manualul propune si un capitol introductiv (Starter Unit), care faciliteaza activitatea recapitulativa si introductiva de la debutul anului scolar.

Structura fiecarei unitati tematice respecta atat particularitatile de varsta ale elevilor, cat si logica disciplinei de studiu, orientand demersul didactic si procesul de invatare intr-un mod logic, coerent si progresiv. Textele suport sunt variate, asigurand o baza adecvata pentru abordarea elementelor de vocabular si a structurilor gramaticale vizate, precum si a elementelor de cultura si civilizatie specifice spatiului Anglo-Saxon.

Toate unitatile tematice vizeaza formarea si dezvoltarea intr-o maniera integrata a competentelor de receptare a mesajelor orale si scrise, precum si a celor de producere de mesaje orale si scrise, adecvate unor contexte concrete de comunicare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.6096 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.