Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Curs limba engleza Fairyland 1 Manualul elevului - Jenny Dooley

Curs limba engleza Fairyland 1 Manualul elevului - Jenny Dooley
-5%
Preț: 40,85 lei
43,00 lei (-5%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 12 Apr. 2021
ISBN: 9781846795299
Anul publicării: 2007
Categoria: Carte straina
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Curs general pentru Invatarea limbii engleze, nivel primar, clasa I, este structurat in 4 module, fiecare incluzand 2 unitati de invatare. Fiecare modul dezvolta o anumita tema, intr-un mod atractiv pentru copii, prin intermediul aventurilor lui Woody si Frosty care intra in padurea magica si acolo ii intalnesc pe Erlina, Willow si Alvin. Manualul dezvolta cele doua abilitati: vorbire si ascultare, prin intermediul unor activitati interactive cum ar fi povestiri, redarea unor dialoguri si situatii din viata reala, cantecele, poezii rimate, lucru manual si jocuri. Fiecare unitate se incheie cu o activitate ce genereaza buna dispozitie si asigura participarea activa si interactiunea elevilor. Interesul copiilor pentru invatarea limbii engleze este starnit si sustinut si prin intermediul episoadelor de
desene animate, incluse in fiecare unitate de invatare, a paginilor speciale pentru lucru manual, a sectiunilor crosscurriculare (Our School), promovand autonomia invatarii, a sectiunilor de cunoastere a mediului inconjurator (Go Green!) intr-o maniera placuta si creativa si a sectiunilor de cultura generala (Our World), oferindu-le ocazia de a se familiariza cu modul de viata si cultura altor tari. Sunt incluse jocuri pentru a recapitula cunostintele acumulate prin parcurgerea cursului, pagini speciale dedicate sarbatorilor (Craciun, Ziua Mamei) si pagini cu abtibilduri pentru a fi utilizate in cadrul activitatilor,
al caror rol este de a-i incuraja si motiva pe cei mici in procesul de invatare a limbii engleze.


Fairyland is an early primary course designed to meet the needs of pupils in their first years of English language learning. Young learners enter a world of fantasy and adventure where learning becomes a memorable and rewarding experience!

Fairyland Starter is the same as Fairyland 1 with a gentle introduction to reading and writing in addition to the existing listening and speaking practice. Fairyland Starter also includes the teaching of the English alphabet.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.133 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.