Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Complicatiile distructiilor dentare coronare - Irina-Maria Gheorghiu

Complicatiile distructiilor dentare coronare - Irina-Maria Gheorghiu
Preț: 41,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Expediere estimată: Vineri, 3 Apr. 2020
ISBN: 9789737087195
Anul publicării: 2014
Pagini: 92
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Lucrarea este structurata pe patru capitole, care adordeaza, progresiv, etiologia, complicatiile, tratamentul si restaurarea distructiilor dentare coronare. Primul capitol, Etiologia distructiilor dentare coronare are ca subcapitole: caria dentara si leziunile dentare cu pierdere de substanta dura dentara de etiologie necarioasa; capitolul doi, Complicatiile distructiilor dentare coronare abordeaza inflamatia pulpei dentare si parodontita apicala cronica. Capitolul 3, consacrat Tratamentului complicatiilor distructiilor dentare coronare are ca subteme tratamentul inflamatiilor pulpare si tratamentul parodontitelor apicale cronice. Lucrarea este incheiata de capitolul Restaurarea distructiilor dentate coronare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.079 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.