Promotie Editura TREI
Contact: 0786.253.910 / 0736.361.210

Comunicare in Limba Romana Manual clasa II - Claudia Matache, Adriana Malureanu

Comunicare in Limba Romana Manual clasa II - Claudia Matache, Adriana Malureanu
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 5949960000215
Anul publicării: 2015
Pagini: 156 + CD
Categoria: Manuale scolare

DESCRIERE


SEMESTRUL I PRINT + CD
Manualul Comunicare in limba romana – Clasa a II-a – Semestrul I se adreseaza copiilor isteti, dornici sa descopere tainele scrisului si cititului prin intermediul jocurilor, povestilor si poeziilor.
Copiii se vor distra cu peste 120 de exercitii si jocuri educative, 11 povesti si poezii audio, care le vor capta atentia si ii vor ajuta sa dobandeasca competentele necesare unor elevi de clasa a II-a.
Ei vor invata si vor deprinde atitudini de comportament pozitiv in cele 5 capitole ale volumului: Zile de toamna, Din tainele invataturii, Comunitatea mea, Despre comportamente si Povesti de iarna.
Toate temele de comunicare sunt explicate si menite sa stimuleze gandirea, memoria si invatarea progresiva. Procesul de invatare va deveni astfel mai usor si mult mai captivant cu ajutorul elementelor interactive.
Grupurile de litere, semnele de punctuatie, dialogul si cuvintele nu vor mai avea niciun secret in fata micilor exploratori.
SEMESTRUL II PRINT + CD
5 module educationale noi: Prietenii mei necuvantatori, Calatorii in lumi imaginare, Vestitorii primaverii, Zambet de copil, Dialog cu vara. Construit intr-un format atractiv, cu peste 125 de aplicatii interactive, usor de utilizat si intuitiv, manualul digital invita copiii la invatarea prin descoperire. Cele 10 povesti si poezii audio suplimentare vor face deliciul elevilor si le vor starni interesul pentru lectura!
Temele de comunicare sunt abordate structurat si sunt insotite de aplicatii practice, animatii si interactivitati; intelegerea modului de a desparti in silabe, sunetele si literele, textul nonliterar, felicitarea, afisul, invatarea ortogramelor intr-un/intr-o, dintr-o/dintr-un, s-au/sau, s-a/sa, grupurile de sunete, scrierea imaginativa sunt doar cateva din temele abordate, toate fiind explicate prin intermediul animatiilor.
Manualul din al II-lea semestru completeaza experienta din primul volum si ajuta la formarea si definitivarea competentelor necesare la sfarsitul clasei a II-a.
Elementele interactive stimuleaza gandirea, memoria si invatarea progresiva, dezvoltarea unor atitudini si comportamente pozitive. Avatarul educational – Broscuta Oac va fi un companion devotat, ce il va insoti pe elev pe tot parcursul manualului cu indemnuri, instructiuni ajutatoare si feedback pentru indeplinirea sarcinilor de lucru.
Acest manual digital este in conformitate cu Programa scolara pentru disciplina -Comunicare in limba romana – clasa a II-a, aprobata prin Ordin al Ministrului Educatiei Nationale nr. 3418/19. 03. 2013.

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.113 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.