DPH Promotie
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Istorie, manual pentru clasa a V-a. Contine editia digitala - Carmen Tomescu

Istorie, manual pentru clasa a V-a. Contine editia digitala - Carmen Tomescu
-25%
Preț: 18,75 lei
25,00 lei (-25%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 26 Iul. 2021
ISBN: 9786069404478
Editura:
Anul publicării: 2017
Categoria: Manuale scolare

DESCRIERE


 
CARMEN TOMESCU, profesoara de istorie, gr. didactic I, Sc. Gimnaziala „Ion Ghica" - lasi. Membra a colectivului de elaborare a Programei scolare pentru Istorie, clasa a IV-a; coautoare a lucrarii Repere teoretice si praxiologice pentru aria curriculara Om si societate. Ghid metodologic. Autoare de auxiliare curriculare si ghiduri metodologice, membra in comisiile nationale pentru Olimpiada de Istorie, sesiunea de comunicari stiintifice si referate pentru elevii din invatamantul liceal. Profesor metodist, coordonator de practica pedagogica la Facultatea de Istorie, Univ. „Alexandru loan Cuza", responsabil al cercului metodic al profesorilor de istorie - grupa IV, scoli gimnaziale, lasi. Formator in cadrul Proiectului POSDRU, „Istoria recenta a Romaniel...", dezvoltator de itemi de evaluare pentru disciplina Istorie.

ELVIRA ROTUNDU, profesoara de istorie, gr. di-dactic I, Colegiul National „Costache Negruzzi" - lasi, doctor in Stiintele Educatiei, profesor-aso-ciat la Univ. „Alexandru loan Cuza. Coautoare a lucrarilor Ghidul profesorului. Istoria recenta a Romaniei; Ghidul elevilor. lstoria recenta a Romaniei; Repere teoretice si praxiologice. Ghid de educatie interculturala. A coordonat Repere teoretice si praxiologice pentru aria curriculara Om si societate. Ghid metodologic. Membra in Comisia Nationala pentru disciplina Istorie, in Comisia Nationala de elaborare a subiectelor pentru Olimpiada de Istorie si in Comisia Centrala a Olimpiadei Nationale de Istorie. Pro-fesor metodist, coordonator de practica peda-gogica la Facultatea de Istorie, Univ. „Alexandru Ioan Cuza". Formator si dezvoltator de itemi de evaluare pentru disciplina Istorie.

Acest proiect de manual scolar este realizat in conformitate cu programa scolara aprobata prin OM nr. 3393 din 28. 02. 2017

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.108 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.