Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

O inima pentru inimi - Maria Timuc

O inima pentru inimi - Maria Timuc
-5%
Preț: 36,10 lei
38,00 lei (-5%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Miercuri, 14 Apr. 2021
ISBN: 9789732730881
Anul publicării: 2019
Pagini: 248
Categoria: Beletristica
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Maria Dorobantu – personalitate eminenta a cardiologiei romanesti si europene care face cinste tarii sale
Profesor Jean Paul Bounhoure
Profesor Emerit al Facultatii de Medicina din Toulouse
Presedinte de onoare al Societatii Franceze de Cardiologie
Membru emerit al Academiei Nationale de Medicina

Era in anul 1991 cand am avut placerea si sansa de a o cunoaste pe dr. Maria Dorobantu. Ea obtinuse o bursa de cercetare post-doctorat pentru un stagiu in Serviciul meu de Cardiologie la CHU de Rangueil, la Toulouse. Foarte rapid am fost impresionat favorabil de calitatile sale medicale si cardiologice.
Vorbind cu mare usurinta limba noastra, Maria a demonstrat calitati umane remarcabile, dorinta si aptitudini exceptionale pentru a se integra cu succes in echipa mea.
Spirit curios, intotdeauna atenta, ea a avut o preocupare permanenta pentru a progresa, un apetit deosebit pentru cultura cardiologica, pentru cercetarea clinica, fiind intotdeauna avida de noi cunostinte.
A citit cu interes marile studii internationale, concluziile studiilor multicentrice placebo-controlate publicate in presa cardiologica, ceea ce a facut-o sa se remarce printre alti stagiari. In serviciu, fiind o personalitate dedicata, avea o activitate extraordinara, ajungand foarte de dimineata la spital, practicand cu pricepere, cu o mare constiinciozitate profesionala si cu talent examinarile de ecocardiografie si examen Doppler sub supravegherea responsabilului de laborator, dr. Massabuau”.

„Luand in considerare valoarea publicatiilor sale, ansamblul lucrarilor stiintifice, cariera sa medico-universitara stralucita, prezentarile sale la marile Congrese de Cardiologie Internationale, in anul 2017 i-a fost decernat titlul de Membru corespondent strain al Academiei Nationale de Medicina din Franta.
In 15 ani dr. Maria Dorobantu a devenit o personalitate eminenta a Cardiologiei romanesti si europene. Invitata ca lector la numeroase manifestari stiintifice internationale, ea face cinste tarii sale…
Pentru mine este o mare mandrie de a fi contribuit la formarea sa initiala de cardiolog”.
Profesor Jean Paul Bounhoure
Profesor Emerit al Facultatii de Medicina din Toulouse
Presedinte de onoare al Societatii Franceze de Cardiologie
Membru emerit al Academiei Nationale de Medicina

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.111 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.