Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Pachet Istoria pe intelesul tuturor - Ghid de pregatire a Examenului de Bacalaureat 2020 si Memorator - ISTORIE - Sinteze teoretice - Clasa a XII-a - Bacalaureat

Pachet Istoria pe intelesul tuturor - Ghid de pregatire a Examenului de Bacalaureat 2020 si Memorator - ISTORIE - Sinteze teoretice - Clasa a XII-a - Bacalaureat
Preț: 42,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Marți, 2 Iun. 2020
ISBN: 6537
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 228 + 80
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

ISTORIA PE ÎNŢELESUL TUTUROR - Ghid de pregătire a Examenului de Bacalaureat 2019
 
Vă propunem un instrument practic și eficient pentru obținerea unor rezultate școlare deosebite și dorite de elevi. Lucrarea ISTORIA PE ÎNŢELESUL TUTUROR - Ghid de pregătire a Examenului de Bacalaureat 2019 se doreşte a fi un ghid care se adresează elevilor din clasele a XII-a şi profesorilor acestora, atât prin partea tipărită (cartea), cât şi prin suportul
multimedia ataşat (CD-ul).
 
Partea tipărită (ghidul propriu-zis) cuprinde o sintetizare perfectă a materiei școlare, având:
 
• prezentarea pe scurt a temelor care fac obiectul programei de Bacalaureat;
• axa cronologică a temei;
• modele de teste de evaluare tip BAC, cu sugestii de rezolvare;
• bareme de evaluare și notare;
• recomandări pentru rezolvarea corectă a testelor.
 
Lecţiile sunt prezentate sub forma unor întrebări, într-un mod cât mai simplu şi clar, dar nu simplist şi au o structură unitară, care facilitează învăţarea. Ultimul capitol, evaluarea, are ca scop cunoaşterea raportului dintre performanţele realizate şi demonstrate de elevi şi performanţele anticipate şi proiectate de cadrul didactic.
 
 
Partea electronică – CD-ul – conţine:
• planificarea lecţiilor;
• hărţi conceptuale și tematice;
• prezentări multimedia pentru fiecare din cele nouă teme de bacalaureat (lecţia însoţită de hărţi, documente istorice, imagini vizuale, documentare istorice, surse audio), modele de teste tip bacalaureat şi bareme de evaluare şi notare.
 
ISTORIA PE ÎNŢELESUL TUTUROR - Ghid de pregătire a Examenului de Bacalaureat 2019 - Un ghid accesibil şi folositor elevilor şi care, în acelaşi timp, oferă profesorului de la clasă un suport modern, complet şi necesar unui demers didactic de calitate.
 

MEMORATOR ISTORIE
Sinteze teoretice pentru pregătirea examenului de Bacalaureat
 
Materialul prezintă informația istorică, într-un mod logic și detaliat, necesară elevilor pentru a obține rezultate foarte bune la examenul de Bacalaureat.
Puncte forte ale acestui material:
- teoria este foarte bine sintetizată;
- poate fi utilizat în fiecare zi, la orele de curs sau în pregătirea individuală;
- este un instrument extrem de util pentru pregătirea în vederea susținerii examenului de Bacalaureat sau a tezelor semestriale din clasa a XII-a.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.063 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.