Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Profil si specific misionar panortodox in secolul al XVIII-lea - Pr. dr. Vasile-Lucian Goldan

Profil si specific misionar panortodox in secolul al XVIII-lea - Pr. dr. Vasile-Lucian Goldan
-5%
Preț: 33,25 lei
35,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786066668422
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 412
Categoria: Religie
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Investigarea stiintifica aprofundata a profilului si specificului misionar pan-ortodox reprezinta o premiera pentru disciplina misiologie si corespunde unor necesitati metodologice de cunoastere de catre specialisti, profesori si studenti a locului si rolului misiunii Bisericii Ortodoxe in diferitele tari ortodoxe din trecut si de astazi.
Valoarea aplicata a lucrarii rezida in posibilitatea utilizarii cercetarilor intreprinse in special in domeniul teologiei misiunii ortodoxe, promovandu-se pe aceasta cale o teologie innoitoare, vie, duhovniceasca si eclesiala, care sa reprezinte un imbold pentru toate comunitatile care alcatuiesc Biserica Ortodoxa locala, pentru intensificarea lucrarii misionare. La randul lor cercetatorii din acest domeniu pot aplica rezultatul cercetarilor din acest proiect al lucrarii in numeroase directii, iar profesorii pot utiliza in cursurile lor datele identificate analizate si evaluate de catre parintele Vasile-Lucian Goldan, ceea ce reprezinta un spor de cunoastere pentru studentii in teologie, viitorii misionari ai Bisericii. Pr. prof. univ. dr. Stefan Buchiu

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.093 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.