Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Culegere de teste de limba si literatura romana pentru clasele V-VI - Dobrinescu Marioara

Culegere de teste de limba si literatura romana pentru clasele V-VI - Dobrinescu Marioara
-5%
Preț: 17,96 lei
18,90 lei (-4,97%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786065835382
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 128
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Culegere de teste de limba si literatura romana pentru clasele V-VI - Dobrinescu Marioara
 

Prezenta lucrare a fost concepută pentru a veni în sprijinul profesorilor şi elevilor. Ea ajută atât la clasă,  cât şi în studiul individual. Conţine teste de dificultate medie aplicabile la clasele cu un nivel compact de cunoştinţe, aşa cum sunt majoritatea celor din învăţământul de masă.

Varietatea exerciţiilor propuse oferă elevilor posibilitatea unei implicări active în dobândirea competenţelor de comunicare în limba română.

Culegerea este realizată în conformitate cu programa şcolară în vigoare. Structura testelor acoperă o mare parte a programei şcolare, oferind suportul de bază pentru o pregătire temeinică.

De asemenea, noutatea acestor teste constă în faptul că unele dintre ele sunt concepute după modelul E. R. R. ceea ce duce la studiul atractiv şi inedit al disciplinei,, Limba şi literatura română.“

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.145 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.