De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Matematica M1 - Culegere de probleme pentru clasa a XI-a - Marius Burtea

Matematica M1 - Culegere de probleme pentru clasa a XI-a - Marius Burtea
PRP: 30,00 lei (-10%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 27,00 lei
Diferență: 3,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786068323565
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 351

DESCRIERE

Matematica M1 - Culegere de probleme pentru clasa a XI-a - Marius Burtea

 

Culegere matematica clasa 11 Burtea face parte dintr-o serie de patru lucrari care urmaresc ascendent cunostintele de matematica pe care elevul le primeste intr-un ciclu complet de patru ani.

Lucrarea este elaborata pe baza programei scolare orientata pe formarea de competente, valori si aptitudini dobandite de elev in actul invatarii.

Continutul culegerii de probleme reprezinta punctul de vedere profesional al unui colectiv largit de profesori de specialitate care a partitionat intregul in temele si lectiile prevazute de programa scolara si care se regasesc in manualele scolare, De aceea, Culegere matematica clasa a 11 a devine un instrument foarte necesar atat elevilor, cat si profesorilor pentru completarea studiului pe unitati de invatare sau pe ansamblu.

Ca element de noutate apare acela ca fiecare tema este trecuta prin cel putin patru faze, faze care dau consistenta lucrarii:

- Breviarul teoretic - rezuma principalele notiuni teoretice care recomanda tema in discutie.
- Exercitii si probleme rezolvate - ofera modele de rezolvare pentru tipuri esentiale de probleme din cadrul temei in studiu.
- Exercitii si probleme propuse, parte formata din seturi de probleme variate care sa corespunda tratarii cat mai complete a tematic ii propuse.

S-a avut in vedere propunerea de probleme mai simple care sa permita tuturor elevilor sa inteleaga si sa-si insuseasca notiunile de baza dupa algoritmi standard, dar si probleme care pun pe elev in situatia de a face rationamente complete, conexiuni intre notiuni si extrapolari, astfel incat sa poata face fata unei evaluari complexe, sumative, de tipul lucrarilor curente, lucrarilor semestriale sau lucrarilor de sfarsit de ciclu scolar.

- Indicatii si raspunsuri. La un numar mare de probleme au fost date raspunsuri dar si indicatii de rezolvare sau rezolvari complete pentru probleme mai greu accesibile elevilor.
Fiecare capitol sau chiar grupuri de teme se incheie cu Teste de evaluare care sa permita elevilor sau profesorilor sa realizeze o evaluare a cunostintelor la un moment dat.

In Matematica Culegere Burtea clasa a 11 a se intalnesc si seturi de probleme recapitulative care ofera un plus de resurse de aprofundare a lectii lor curente, a lectiilor recapitulative sau pentru pregatirea concursurilor si examenelor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.5199 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.