Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Marius Burtea

  • 48 cărți
Librăria Delfin are o selecție de manuale și culegeri de matematică create de cunoscutul Marius Burtea, profesor la liceul pedagogic Mircea Scarlat din Alexandria. Publicate de editurile Carminis și Prior & Books Educational, între 2007 și 2015, Librăria Delfin propune o gamă variată de manuale matematica Marius Burtea pentru toate clasele de liceu.
 
Manualul de clasa a IX-a corespunde ofertei educaționale trunchi comun și curriculum diferențiat și se adresează elevilor de la liceele cu profil real, specializările Matematica – Informatica, Științele Naturii și filiera vocațională. Manualul se axează pe formarea de competențe, aptitudini și valori, în baza noului curriculum școlar și reprezintă o punte de legătură între materia de gimnaziu și cea de liceu. Manualul este structurat în două părți (algebră - geometrie), în fiecare dintre ele existând noțiuni de teorie, exerciții și probleme, teste de evaluare, seturi de exerciții de recapitulare, pentru o autoevaloare precisă a cunoștințelor.
 
Tot pe același calapod - trunchi comun și curriculum diferențiat – se prezintă și manualul de matematica Marius Burtea și Georgeta Burtea, pentru clasa a X-a. Lucrarea este concepută după cele mai noi cerințe ale programei și după toate necesitățile pedagogice. Manualul face ca procesul de învățare să fie armonios și solid datorită conținutului original, ușor de înțeles, unde noțiunile sunt clar delimitate unele de altele. Problemele și exercițiile abordate sunt prezentate gradual, ținându-se cont de dificultatea și complexitatea enunțurilor și cerințelor. Prin numărul mare de aplicații, manualul devine un instrument extrem de util atât elevilor, cât și profesorilor de matematică.
 
Manualul de matematica M2 pentru clasa a XI-a, conceput de aceeași autori, se adresează elevilor de la filiera teoretică, profilul real, specializarea științele naturii și filiera tehnologică. Cartea dă posibilitatea elevilor să perceapă mai ușor dimensiunile realității înconjurătoare și să aplice metodele matematice în situații cât mai diverse. Fiecare noțiune teoretică este introdusă empiric, pe bază de exemple din realitate. Manualul se caracterizează prin faptul că este bine structurat, riguros și flexibil cu elevii și cerințele acestora.
 
Manualele de clasa a XI-a și a XII-a sunt alcătuite din două părți distincte, atât ca structură, cât și în ceea ce priveste conținutul – elemente de algebră și de analiză matematică; o parte teoretică, unde sunt definite concepte și situații problemă, și una aplicativă, care include exerciții, probleme, teste de evaluare, împărțite pe grade de dificultate. Manualul are diverse teme de studiu cu ajutorul cărora elevii sunt stimulați, la nivel individual sau de grup, să studieze matematica, dezvoltând creativitatea și capacitățile de analiză.
 
Pe lângă manuale de matematică, Librăria Delfin are pentru cei care vor să se perfecționeze în acest domeniu esențial mai multe culegeri de matematică pentru toate clasele de liceu și pentru toate specializările și filierele.
 
Culegerile provin de la Editurile Campion și Carminis, cele mai recente publicații au văzut lumina tiparului în anul 2018. Toate titlurile au reduceri variate, iar culegerile vin în completarea manualelor și urmăresc să imprime elevului, ascendent, printr-un ciclu de patru ani de studiu, cunoștințele de matematică. Seria Marius Burtea culegere este alcătuită dintr-un breviar teoretic cu ajutorul căruia elevii rezumă principalele noțiuni teoretice, exerciții și probleme rezolvate – pentru o înțelegere superioară a modurilor și tehnicilor utilizate pentru aflarea răspunsurilor, exerciții, probleme, teste, grupate în trei grade de dificultate, inclusiv teme de studiu și o secțiune cu indicații și răspunsuri. Temele de studiu sunt parte integrantă din portofoliul elevilor.
Created in 0.051 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.