Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Istoria pe intelesul tuturor - Ghid de pregatire a Examenului de Bacalaureat 2020 + suport electronic (CD) - Ed. Delfin

Istoria pe intelesul tuturor - Ghid de pregatire a Examenului de Bacalaureat 2020 + suport electronic (CD) - Ed. Delfin
Preț: 31,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 6 Iul. 2020
ISBN: 9786069930236
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 228
Format: A4
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

ISTORIA PE ÎNŢELESUL TUTUROR - Ghid de pregătire a Examenului de Bacalaureat 2019

 

Vă propunem un instrument practic și eficient pentru obținerea unor rezultate școlare deosebite și dorite de elevi. Lucrarea ISTORIA PE ÎNŢELESUL TUTUROR - Ghid de pregătire a Examenului de Bacalaureat 2019 se doreşte a fi un ghid care se adresează elevilor din clasele a XII-a şi profesorilor acestora, atât prin partea tipărită (cartea), cât şi prin suportul

multimedia ataşat (CD-ul).

 

Partea tipărită (ghidul propriu-zis) cuprinde o sintetizare perfectă a materiei școlare, având:

 

• prezentarea pe scurt a temelor care fac obiectul programei de Bacalaureat;

• axa cronologică a temei;

• modele de teste de evaluare tip BAC, cu sugestii de rezolvare;

• bareme de evaluare și notare;

• recomandări pentru rezolvarea corectă a testelor.

 

Lecţiile sunt prezentate sub forma unor întrebări, într-un mod cât mai simplu şi clar, dar nu simplist şi au o structură unitară, care facilitează învăţarea. Ultimul capitol, evaluarea, are ca scop cunoaşterea raportului dintre performanţele realizate şi demonstrate de elevi şi performanţele anticipate şi proiectate de cadrul didactic.

 

 

Partea electronică – CD-ul – conţine:

• planificarea lecţiilor;

• hărţi conceptuale și tematice;

• prezentări multimedia pentru fiecare din cele nouă teme de bacalaureat (lecţia însoţită de hărţi, documente istorice, imagini vizuale, documentare istorice, surse audio), modele de teste tip bacalaureat şi bareme de evaluare şi notare.

 

ISTORIA PE ÎNŢELESUL TUTUROR - Ghid de pregătire a Examenului de Bacalaureat 2019 - Un ghid accesibil şi folositor elevilor şi care, în acelaşi timp, oferă profesorului de la clasă un suport modern, complet şi necesar unui demers didactic de calitate.

RECENZII

Rating general
5 (1 recenzie)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
Recenzia așteaptă moderarea. Afișează recenzia.
5

O carte buna si utila

O carte foarte utila, scrisa intr-adevar cu profesionalism. Are cateva caracteristici de negasit la alte carti pe piata: - axe cronologice (la fiecare din cele 9 teme): un instrument esential pentru elevi; - subiecte rezolvate efectiv (nu doar un barem repetitiv si anost !) pe CD. Cu mici exceptii (de redactare la 1-2 subiecte) rezolvarile sunt clare si la obiect. Si folositoare in mod real, ca exemple de redactare. - un echilibru rezonabil intre abundenta de date si evenimente si pastrarea unui volum rezonabil care sa nu descurajeze nici macar pe elevul "mediu". (exista si un mic sumar la inceputul lectiei care da o imagine de ansamblu, iarasi utila ...) Poti sa inveti dupa aceasta carte si ai garantat o nota peste 9,50. Daca vrei mai mult, in primul rand pentru tine si mintea ta, eu iti recomand sa o suplementezi cu o carte de "filosofie a istoriei" (= care sa iti lamureasca esenta ascunsa a unor evenimente, intr-un mod critic si deschis) - de exemplu minunata carte a lui Djuvara pentru cei "tineri" (exista si audiobook !). Dar, strict pentru examen, aceasta carte e chiar ok.
Recenzia așteaptă moderarea. Afișează recenzia.
Created in 0.087 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.