Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Manualul cultivatorului de ciuperci comestibile - Ioana Tudor

Manualul cultivatorului de ciuperci comestibile - Ioana Tudor
Preț: 14,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9789738968363
Editura:
Anul publicării: 2014
Ediția: 3
Pagini: 236
Format: 13x20
Categoria: Sfaturi Practice
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Lucrarea vine in sprijinul celor ce apreciaza ciupercile ca aliment, aceasta adevarata "carne vegetala", preferata de tot mai multi in ultima vreme datorita gustului si aromei ei deosebite, precum si continutului nutritiv foarte generos.

Structura cartii este aceea a unui manual. Fiecare lectie raspunde unuia sau mai multor aspecte legate de specia de ciuperci amintita. Sunt abordate tehnologiile de cultura a 6 specii de ciuperci comestibile ce pot fi cultivate in tara noastra. Nu lipsesc notiunile despre miceliu, despre recunoasterea si combaterea bolilor si daunatorilor, fiind trecuta in revista perspectiva de a introduce in cultura alte 7 noi specii.

Reeditata in urma succesului primelor 2 editii, aceasta carte s-a dovedit a fi foarte utila multor producatori de ciuperci. Informatiile din ea au stat la baza unor ciupercarii de succes din Romania. Scrisa clar si axata pe partea practica unei investitii in domeniul ciupercilor, te va ajuta sa intelegi mai bine domeniul si sa ai culturi mari si profitabile inca de la inceput.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.071 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.