Promotie Editura TREI
Contact: 0786.253.910 / 0736.361.210

Pachet complet Limba si literatura romana clasa a VI-a: manual, caiet si cartea de gramatica, autor Florentina Samihaian, Sofia Dobra

Pachet complet Limba si literatura romana clasa a VI-a: manual, caiet si cartea de gramatica, autor Florentina Samihaian, Sofia Dobra
Preț: 78,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Marți, 2 Noi. 2021
ISBN: 7658
Anul publicării: 2020
Pagini: 565

DESCRIERE

Pachet complet Limba si literatura romana clasa a VI-a: manual, caiet si cartea de gramatica, autor Florentina Samihaian, Sofia Dobra

Limba romana. Cartea mea de gramatica. Clasa a VI-a - Sofia Dobra

Lucrarea este realizata in conformitate cu programa scolara in vigoare pentru disciplina LIMBA Sl LITERATURA ROMANA (clasele a V-a - a VIII-a), aprobata prin ordinul ministrului nr. 3393/28. 02. 2017.
 
Cartea mea de gramatica reprezinta un auxiliar indispensabil orei de limba si literatura romana, deoarece:
- cuprinde tot ceea ce trebuie sa stie si sa exerseze elevul la acest nivel;
- propune un demers didactic coerent si eficient, in care elevul observa, invata, exerseaza si rezolva un test rapid;
- cuprinde aplicatii relevante si diversificate, care ii pun pe elevi in situatii de comunicare cotidiene;
- ofera mici insertii teoretice, care reamintesc si fixeaza informatiile;
- aduce informatii noi din Gramatica Academiei si DOOM2;
- explica elevilor cele mai frecente dificultati gramaticale;
- cuprinde lectii de recapitulare si teste sumative.

Limba si literatura romana pentru clasa a VI-a - Florentina Samihaian

 

Lucrarea de fata a fost avizata de M. E. N. prin Ordinul 3530/04. 04. 2018 si se regaseste la pozitia nr. 269 din anexa Ordinului. In plus, lucrarea a stat la baza proiectului de manual scolar ce a ocupat locul I, cu 96, 50 puncte, in cadrul evaluarii organizate deM. E. N. pentru anul scolar 2018 - 2019.

Lucrarea este realizata in conformitate cu Programa scolara pentru disciplina Limba si literatura romana, clasele a V-a - a VIII-a, aprobata prin OM nr. 3393/28. 02. 2017.
 

LIMBA SI LITERATURA ROMANA. Caietul elevului. Clasa a VI-a - Florentina Samihaian, Sofia Dobra, Monica Halaszi, Anca Davidoiu-Roman, Horia Corches

 

AVIZAT DE M. E. N. 2018
Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educatiei Nationale prin Ordinul nr. 3530 din 04. 04. 2018 si se regaseste la pozitia nr. 270 din anexa Ordinului. 
Lucrarea este realizata in conformitate cu Programa scolara pentru disciplina Limba si literatura romana, clasele a V-a - a VIII-a in vigoare, aprobata prin OM Nr. 3393/28. 02. 2017.
 
Inovator din punct de vedere didactic si atractiv prin textele-suport propuse, caietul poate fi utilizat zilnic la clasa, pentru elevii cu ritm sustinut de lucru, dar si acasa, pentru realizarea temelor.

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.121 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.