Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Dan Cristescu

  • 3 cărți
Librăria Delfin vine în ajutorul elevilor de clasa a XI-a care aspiră ca pe viitor să frecventeze Universitatea de Medicină și Farmacie cu un manual de Biologie de la Editura Corint foarte apreciat. Manualul, realizat de un colectiv de autori cu mare experiență în această branșă vitală, reprezintă un adevărat ghid pentru elevii de clasa a 11-a, fiind un punct de plecare în studierea mai amănunțită și documentarea mai exhaustivă în domeniul științelor ce studiază organismul ființei umane, anatomia și fiziologia.
 
Manualul a fost aprobat prin Ordinul ministrului educației și cercetării în urma evaluării calitativ organizate de către Consiliul Național pentru Evaluarea și Difuzarea Manualelor și este realizat în conformitate cu programa analitică aprobată de Ministerul Educației în 2006. Colectivul de autori este compus din:
  • Dan Cristescu, profesor grad I la Colegiul Național Spiru Haret din București, expert ONU în domeniile educației și formării profesionale;
  • Carmen Sălvăstru, doctor și asistent universitar la Catedra de fiziologie „N.C. Paulescu” din cadrul Universității de Medicină Carol Davila din București;
  • Bogdan Voiculescu, doctor și conferențiar universitar al Catedrei de anatomie și embriologie de la Universitatea de Medicină Carol Davila;
  • Cezar Th. Niculescu, profesor universitar doctor, fost șef al Catedrei de anatomie și embriologie din cadrul Universității Carol Davila;
  • Radu Cârmaciu, profesor universitar doctor, fost membru al Academiei de Științe Medicale, fost șef al Catedrei de fiziologie „N.C. Paulescu”, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, București.
Realizat într-o concepție unitară, acest manual biologie Cristescu reprezintă un material informațional de căpătâi în domeniul anatomiei și fiziologiei medicale, ce se remarcă printr-un limbaj accesibil și ușor de digerat de către elevi, ilustrații detaliate, care suscită interes din partea elevilor, reale și exacte, care se combină armonios cu textul ce prezintă riguros informațiile specifice disciplinei. Manualul Dan Cristescu biologie este un instrument de lucru util nu numai pentru elevii care se pregătesc pentru admiterea la facultate, ci și pentru profesorii de liceu, cărora manualul, prin structura sa originală și intuitivă, le ușurează exponențial munca de predare.
 
Dan Cristescu manual biologie pentru clasa a XI-a se adresează elevilor ce studiază la toate filierele, cât și elevilor de clasa a XII-a – filiera tehnologică, ruta progresivă de calificare prin școala de arte și meserii.
Librăria Delfin pune la dispoziția celor interesați atât manualul propriu-zis, cât și mai multe pachete pentru admiterea la Facultatea de Medicină, materiale didactice esențiale, precum manuale de chimie anorganică și organică, pentru clasele a X-a și a XI-a, Compendiu, tot de la editura Corint, de anatomie și fiziologie a omului sau împreună cu un Ghid pentru bacalaureat de nota 10, Biologie clasele XI și XII, ce conține sinteze de teste și rezolvări.
 
Compendiul este realizat de un colectiv de autori care predau sau au predat anatomia și fiziologia omului în cadrul Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila" București. Compendiul este conceput ca o prezentare sintetică a cunoștințelor pe care trebuie să le acumuleze cel ce dorește să se pregătească cu seriozitate și să se perfecționeze într-unul dintre domeniile complexe și de mare interes ale biologiei, respectiv elevii liceelor cu profil teoretic și ai școlilor sanitare postliceale, candidații la examenele de admitere la facultățile de medicină, studenții facultăților de profil.
 
Ghidul pentru bacalaureat este elaborat ca un auxiliar didactic pentru disciplina biologie, cuprinzând în esență conținuturile manualelor școlare alternative din programa de bacalaureat de Biologie vegetală și animală - clasele a IX-a și a X-a.
 
Libraria Delfin pune la dispozitie o gama variata de carti pentru medicina la oferte adaptate pentru studenti si cadre medicale! 
Created in 0.048 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.