Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Absolutul astazi. Teologia si filosofia lui Joseph Ratzinger - Andrei Marga

Absolutul astazi. Teologia si filosofia lui Joseph Ratzinger - Andrei Marga
-15%
Preț: 29,75 lei
35,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Marți, 27 Oct. 2020
ISBN: 9786069100417
Anul publicării: 2017
Pagini: 304
Categoria: Stiinte
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

„S-au inregistrat multe premiere istorice in pontificatul lui Benedict al XVI-lea. Bunaoara, dupa ce a redactat documente ale Conciliului Vatican II, Joseph Ratzinger a fost, cum a spus actualul papa, Francisc, „mintea teologica” a predecesorului sau vreme de doua decenii. El a reprezentat o epoca fecunda a relației dintre creștinism și iudaism. A fost teologul cu cea mai vasta cercetare in vederea restabilirii credinței in cultura modernitații. Pentru prima oara papa a fost autorul unei monografieri a lui Iisus din Nazareth. El a lamurit ponderea religiei in „societatea postseculara”. El a deschis discuția asupra reprezentarii lui Dumnezeu in diferite culturi. Cu reflecțiile sale pastorale, teologice și filosofice, Joseph Ratzinger suscita continuu interes in intreaga lume.” 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.077 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.