Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Ancorati in credinta. Vol. 1. Imposibilul, posibil prin Duhul Sfant - Emanuel Vieriu, Andrei Varasciuc

Ancorati in credinta. Vol. 1. Imposibilul, posibil prin Duhul Sfant - Emanuel Vieriu, Andrei Varasciuc
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786068895307
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 400
Categoria: Religie
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

O colectie de 18 marturii din viata unor credinciosi, din zona Bucovinei si Moldovei, care au avut experiente deosebite prin Duhul Sfant. 400 de pagini care marturisesc cum Dumnezeu vindeca, elibereaza, cheama la mantuire si lucreaza cu putere si in zilele noastre. Citind vei fi inspirat sa Il cauti pe Dumnezeu si sa doresti minunile Lui si in viata ta.


Prefata

Iubiti cititori, cu bucurie impartasesc cum am ajuns sa indeplinim una dintre marile dorinte ale lui Dumnezeu pentru generatia noastra, si anume dorinta de a fi zidit un altar de aducere aminte a minunilor pe care El le-a facut in viata unor credinciosi autentici, nascuti din nou si botezati cu Duhul Sfant. Acest altar, noi, ca echipa, l-am zidit din optsprezece pietre, mai bine spus optsprezece marturii care compun cartea Ancorati in credinta.

Pana sa ajungem la tiparirea cartii, au fost trei ani de munca de teren, drumuri lungi, nopti nedormite, numeroase intalniri impletite cu rugaciune si post. Prin tot ce am avut de trecut, Dumnezeu ne-a dat biruinta si intr-un final am reusit sa ajungem la capat.

Citind in Biblie despre Dumnezeu, despre Duhul Sfant si minunile care le face El pe acest pamant prin darurile care le ofera (descoperire dumnezeiasca prin prorocie, vindecarea oricarei boli care exista sau care poate aparea, vorbire in alta limba, inviere din morti, eliberare de sub robia duhurilor necurate etc.) si intalnindu-ma cu diferiti slujitori ai lui Dumnezeu in momente cheie, cand Dumnezeu ii folosea sau chiar  impartasindu-mi despre minunile din viata lor, Dumnezeu  a pus pe inima mea acesta lucrare prin anul 2014, printr-un indemn care suna sub genericul unei intrebari de genul Cum ar fi sa scriem o carte in care sa fie cuprinse cat mai multe marturii deosebite ale implicarii Duhului Sfant in viata credinciosului autentic?

A trecut aproximativ un an de zile si acest indemn tot persista in inima mea. Prin anul 2015 am inceput sa impartasesc ceea ce Dumnezeu mi-a pus pe inima cu unii dintre prietenii mei. Am ramas placut impresionat ca au primit cu bucurie gandul aceasta, de a realiza impreuna o carte, in care sa scriem marturii vii ale implicarii Duhului Sfant in viata credinciosilor autentici.

Fiindca lui Dumnezeu ii place sa lucreze in echipa, a randuit ca aceasta viziune sa cuprinda si inimile unor frati si surori care imediat au intrat in echipa de redactie si impreuna am pornit la drum.

Traind o vreme extrem de tulbure cu suisuri si coborasuri de tot felul, noi, care suntem in viata si avem harul sa citim din aceasta carte, trebuie sa stim ca Duhul Sfant inca lucreaza si face minuni in viata noastra daca traim o pocainta autentica. Duhul Sfant nu a vindecat cancerul numai in urma cu zece ani, Duhul Sfant nu a prevenit un accident in urma cu cincizeci de ani, Duhul Sfant nu a prorocit cu date exacte acum treizeci de ani, prin Duhul Sfant nu s-au scos duhuri necurate doar acum o mie de ani, ci Duhul Sfant este si azi printre noi si lucreaza prin acele inimi schimbate de nasterea din nou si care umbla in Duhul Sfant.

Promisiunea Domnului Isus Hristos, scrisa in Ioan 14: 15-17, este implinita, iar pe baza acestei impliniri avem in noi si cu noi pe Duhul Sfant, acelasi Duh Sfant care a luat parte la intemeierea acestei lumi, acelasi Duh Sfant care este parte din Sfanta Trinitate, care se manifesta printr-o putere de neegalat, o torta care nu se va stinge niciodata, o mireasma cereasca si un izvor de pace divina.

Cartea Ancorati in credinta ne prezinta marturiile unor frati si surori care au mers cu Dumnezeu  prin Duhul Sfant, iar datorita umblarii lor sincere, Dumnezeu le-a onorat credinta, oferindu-le mangaiere, binecuvantare, vindecare de boli si rezultate deosebite in lucrarea la care au fost chemati.

Ancorati in credinta este cartea prin care Dumnezeu vorbeste intr-un mod direct vietilor noastre si credem ca, in unele cazuri, Dumnezeu va transforma inimile care au nevoie de ajutorul Lui.

Cu o inima multumitoare la adresa lui Dumnezeu si apoi la intreaga echipa cu care am lucrat, ne-am bucura daca in urma citirii cartii va veti ancora puternic credinta in Dumnezeu si sa credeti ca El nu va dezamagi niciodata o inima sincera. Atunci cand ajungi sa spui ca este IMPOSIBIL sa mergi inainte si nu mai vezi cale de iesire… nu uita: IMPOSIBILUL devine POSIBIL numai prin interventia supranaturala a Duhului Sfant care ajuta, transforma, ridica si aduce vindecare spirituala si fizica.

Te invit, drag cititor, sa devii parte a unei calatorii exceptionale prin aceasta carte si vei descoperi ca ceea ce am scris este adevarat: IMPOSIBILUL devine POSIBIL  prin Duhul Sfant!

Toata gloria lui Dumnezeu. El merita ce e mai bun!

Coordonator Emanuel Vieriu
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.075 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.