Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Astrologia Karmica - Serghei Sestopalov, Olga Molceanova

Astrologia Karmica - Serghei Sestopalov, Olga Molceanova
-10%
Preț: 46,80 lei
52,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Vineri, 7 Mai. 2021
ISBN: 9786069501658
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 362
Format: 14 x 20,5 cm
Categoria: Spiritualitate
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Aceasta carte este varianta complet revizuita a volumului „Astrologia karmica", cu completari semnificative.
Sectiunea „Astrologia, religia si stiinta" este mult mai ampla si a fost impartita in doua capitole: „Astrologia si religia" si „Astrologia si stiinta".
Ca urmare a noilor descoperiri din domeniu, a fost completata, de asemenea, si sectiunea „Fizica oculta", proprietatile cristalului sufletului fiind evidentiate intr-un capitol special. Sunt explicate cauzele evolutiei, inclusiv evolutia substantelor chimice, subiect pe care stiinta moderna nu l-a abordat niciodata. Evolutia substantelor chimice se desfasoara la fel ca evolutia organismelor. Pe baza dezvoltarii viziunii oculte asupra evolutiei, a fost introdus un nou capitol, „Astrologia activitatii psihice", in care este analizat rolul principiilor planetare in toate planurile existentiale, o atentie deosebita fiind acordata astrologiei spirituale si a constiintei. De asemenea, a fost introdus capitolul „Structura subtila a lumilor", care rezulta din actiunile Legii Identitatii a lui Hermes Trismegistul.


Alte capitole nou introduse sunt „Incarnarile sufletelor umane", care include descrierea perioadelor planetare din istoria omenirii, si cel referitor la cele7 rase umane analizate ca niveluri de dezvoltare umana in procesul evolutiei.
Cele 5 porunci fundamentale pentru intelegerea aparitiei karmei negative sunt prezentate si in aceasta carte. Au fost adaugate formule pentru incalcarea acestor porunci, ca reflectare a karmei negative in horoscopul karmic.
Sectiunea „Astrologia karmica" nu a suferit modificari esentiale. Au fost scoase unele exemple, adaugate altele noi si a fost imbunatatita analiza hartilor karmice.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.085 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.