Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Biblia intolerantelor alimentare - Antony Haynes, Antoinette Savill

Biblia intolerantelor alimentare - Antony Haynes, Antoinette Savill
-12%
Preț: 22,00 lei
25,00 lei (-12%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Vineri, 23 Oct. 2020
ISBN: 9789734707584
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 352
Categoria: Sfaturi Practice
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Cauza afectiunii de care suferiti sunt alimente pe care le consumati?
Suferiti adesea de baonare… scaderea energiei dupa ce mancati… crampe sau stari de greata… afectiuni cutanate precum urticarie sau eczema… stari emotionale alternante?
Daca raspundeti afirmativ la doua sau mai multe intrebarile de mai sus, atunci ajutorul va este la indemana. Anthony J. Haynes, un nutritionist de top din Marea Britanie, a realizat un plan nutritional unic pentru a va ajuta sa identificati si sa evitati intolerantele alimentare cu care va confruntati. Urmand doar cativa pasi simpli, puteti izola si elimina problemele alimentare si modifica complet simptomele.
  • identificati alimentele intolerante
  • aflati cauza intolerantei
  • eliminati alimentele netolerate fara a pofti dupa ele
  • luati la cunostinta despre relevanta si functionarea testelor de laborator care vi se potrivesc
  • luati suplimentele alimentare adecvate nevoilor
Antoinette Savill, autoare premiata pentru cartile dedicate dietelor speciale, prezinta peste 70 de retete culinare delicioase, care exclud alimentele netolerante. Urmand acest plan, veti adora fiecare inghititura din retele culinare.
ANTHONY J. HAYNES este unul dintre cei mai experimentati si bine pregatiti nutritionisti din Marea Britanie, fiind directorul prestigioasei clinici de nutritie din Harley Street, Londra. In ultimii zece ani a sustinut cursuri intensive si workshopuri de nutritie avansata. Este autorul cartii Factorul insulina. ANTOINETTE SAVILL este castigatoarea premiului Glenfiddich pentru retete culinare si autoarea bestsellerurilor: Retete culinare care nu contin gluten, grau si produse lactate; Elimini graul, scapi de kilogramele in plus si Prepararea mancarurilor care nu provoaca alergii pentru copii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.045 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.