Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Cd Carte Audio 101 cai de a-ti transforma viata - Wayne W. Dyer

Cd Carte Audio 101 cai de a-ti transforma viata - Wayne W. Dyer
-10%
Preț: 19,80 lei
22,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Expediere estimată: Miercuri, 4 Mar. 2020
ISBN: 9786068637228
Anul publicării: 2017
Pagini: 58 DE MINUTE
Categoria: Sfaturi Practice

DESCRIERE

Audiobookul 101 căi de a-ţi transforma viaţa (101 Ways to Transform Your Life), vine cu o serie de sfaturi practice, uşor de implementat, care să vă ajute să vă schimbați perspectivele asupra propriilor vieţi. Dr. Dyer prezintă in această carte audio 101 sfaturi care să ajute oamenii să-şi contureze şi creeze o viaţă mai împlinită şi mai fericită.

"Fii conştient de gândurile tale, de structura dialogului tău interior. Înţelege că toate gândurile pe care le repeţi, contrare esenţei tale divine eterne, te împiedică să trăieşti viaţa plină de bucurie și împlinire pe care o meriți. Conştientizează că nu există accidente în universul nostru inteligent. Dă-ţi seama că din tot ceea ce apare în viaţa ta ai ceva de învăţat. Apreciază fiecare fiinţă şi fiecare lucru din viaţa ta. Îţi poţi schimba viaţa în doar câteva momente, făcând un lucru simplu. Schimbă gândurile pe care le gândeşti și cuvintele pe care le rosteşti. Fă în aşa fel încât să te mulţumești cu cel care eşti, în loc să-i mulţumeşti pe alţii fiind neautentic. Spune-ţi ţie însuţi: Sunt cel care sunt şi este în regulă. Acceptă această aparentă contradicţie: faptul că trupul tău va muri şi că tu eşti în acelaşi timp nemuritor."

Supranumit părintelemotivației, considerat unul dintre inițiatorii mișcărilor self-development sau self-empowerment în SUA, autor a pestetreizeci de cărți de specialitate vândute în zeci de milioane de exemplare înîntreaga lume, Wayne W. Dyer a fost de meserie psiholog și educator, deținândun doctorat în consiliere și psihoterapie (Wayne State University Michigan), fiind de asemenea mult timp și profesor la renumita universitate St. John dinNew York, dar și în cadrul spitalului universitar arondat UniversitățiiCornell. Dyer s-a născut în anul 1940, la Detroit (Michigan) și a decedat înaugust 2015 în insula Maui (Hawaii). A publicat de-a lungul timpului nenumăratearticole în reviste celebre precum Reader’sDigestHarper’s Bazaar sau Time. A primit numeroase premii șidistincții precum premiul Golden Cavensau titlul de Cel mai bun conferențiar alanului(Toastmasters International, 1987), a apărut în nenumărate programetv, în peste 5000 de ediții ale emisiunilor, printre care și la Oprah sau The Tonight Show.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.074 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.