Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Editura Act si Politon | Librariadelfin.ro

  • 420 cărți

Despre Editura Act si Politon se poate spune ca este moderna si in pas cu tehnologia. S-a lansat in anul 2014 si cartile pe care le ofera sunt atat tiparite pe hartie, cat si audiobook-uri. Aceasta idee este una extraordinara pentru ca multi iubitori de lectura, din cauza ritmului de viatat din ce in ce mai alert si ocupat, nu au timp sa citeasca o carte. Pe cand un audiobook, poate suplini aceasta sete de lectura. Poate fi ascultat in masina sau acasa, in timp ce alte activitati sunt desfasurate. Astfel, pe langa informatia primita, oamenii se pot relaxa cu ajutorul lecturilor preferate.

 

Temele pe care le promoveaza Editura Act si Politon variaza de la business si dezvoltare personala, la meditatie si spiritualitate. Asa cum ne informeaza, prima carte tiparita de aceasta editura a fost „Hectare de diamante”, scrisa de Russel H. Conwell, iar apoi a aparut si varianta audio. Titlurile disponibile la aceasat editura se afla intr-o continua crestere, cititorii putand opta atat pentru versiunile tiparite, cat si pentru cele audio ale cartilor.

 

Frecvent apar Noutati editura Act si Politon, asteptate de cititorii care  isi doresc sa intre in contact cu lucrarile unor nume importante precum Anthony Robbins, Brian Tracy, James Altucher, Larry Winget, Deepack Chopra, Dr. Wayne W. Dyer sau Louise Hay. Multi dintre ei sunt speakeri motivationali, antreprenori sau consultanti de succes sau personalitati cu faima internationala. Un fapt extrem de interesant este ca aceste carti audio sunt oferite, in mare parte, in variantele pe CD, dar si in fisiere care pot fi descarcate in format mp3 sau alte formate, atat pentru telefon, cat si pentru PC sau notebook. 

 

Cum spuneam, Editura Act si Politon ofera pasionatilor de lectura carti de autocunoastere, motivationale, dezvoltare personala si profesionala la cursuri, carti de religie si spiritualitate, carti de diete si sanatate si chiar literatura scolara.

 

De asemenea, Editura nu ezita sa acorde atentie inclusiv metodelor de vindecare alternativa, medicinei alternative, remediilor pentru cancer si vindecarii prin meditatie. Cartile audio in limba romana aduc la cunostinta ctitorilor cai diversificate de vindecare spirituala, tratamente naturiste, metode de slabit, de detoxificare, tratamente alternative pentru cancer sau diferite alte afectiuni, autovindecare sau ameliorare. Pe langa varianta CD audio, produsele sunt disponibile si pentru descarcare sau in format PDF sau Epub/eBook in cazul titlurilor tiparite.

 

Act si Politon este o editura romaneasca diferita, frumoasa am putea spune, care pune pret pe lecturile pe care le promoveaza. Titlurile publicate sau existente pe audiobook-uri pot fi gasit la librari precum librariadelfin.ro. Aceasta din urma promoveaza pe site peste 210 carti, la preturi exceptionale. 

 

Cartile Act si Politon sunt acele lucrari ce nu ar trebui sa lipseasca din casele romanilor. Da, nu vorbim despre romane clasice, ci despre carti ce ne ajuta atat fizic, cat si psihic. Oamenii isi doresc din ce in ce mai mult sa depaseasca situatii, sa demonteze bariere si sa aiba succes in viata. Cartile Act si Politon au darul de a le oferi acestora sugestii si solutii ce le vor fi de un real folos.

Created in 0.090 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.