Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Chimie coordinativa si biocoordinativa - Sebastian Sbirna, Liana-Simona Sbirna

Chimie coordinativa si biocoordinativa - Sebastian Sbirna, Liana-Simona Sbirna
Preț: 47,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786061413331
Anul publicării: 2018
Pagini: 220
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Aceasta carte este adresata, in primul rand, studentilor de la specializarile CHIMIE si CHIMIE FARMACEUTICA din cadrul DOMENIULUI CHIMIE,
dar poate constitui un indrumar si pentru alti studenti sau elevi in intelegerea unor notiuni specifice de chimie coordinativa si biocoordinativa; de asemenea, ea ar putea fi utila si tinerilor profesori de chimie, in vederea consolidarii cunostintelor necesare pentru promovarea cu succes a examenelor de titularizare/suplinire sau pentru obtinerea diverselor grade didactice, dar si pentru o mai eficienta activitate la catedra.
 Autorii vor fi recunoscatori tuturor acelora care, prin diverse observatii si sugestii, vor contribui la imbunatatirea continutului acestei carti pentru o
eventuala reeditare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.119 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.