HOT Books for HOT Days
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Codul de procedura penala. Editie ingrijita de Dan Lupascu, Legislatie consolidata si index actualizat la 24 octombrie 2017.

PRP: 19,90 lei (-7,99%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 18,31 lei
Diferență: 1,59 lei
Disponibilitate: în stoc
Livrare estimată: Vineri, 26 Iul. 2024
ISBN: 9786063900747
Anul publicării: 2017
Pagini: 304
Categoria: Carti drept

DESCRIERE

CODUL DE PROCEDURA PENALA LEGISLATIE CONSOLIDATA SI INDEX: 24 OCTOMBRIE 2017

INCLUDE:
- corelatii cu vechile reglementari
- dispozitii de aplicare
- decizii ale Curtii Constitutionale
- recursuri in interesul legii
- hotarari prealabile
- dispozitii conexe

Editia 2/2017 a lucrarii Codul de procedura penala. Legislatie consolidata si index: 24 octombrie 2017, tiparita pe hartie alba de calitate superioara, ingrijita de prof. univ. dr. Dan Lupascu, cuprinde Codul de procedura penala, actualizat la data de 24 octombrie 2017, articolele Codului fiind insotite, acolo unde este cazul, de dispozitii tranzitorii si de aplicare (Legea nr. 255/2013), necesare unei depline intelegeri a reglementarii. De asemenea, sub articole, s-au introdus trimiteri la vechea reglementare.

Volumul Codul de procedura penala. Legislatie consolidata si index: 24 octombrie 2017 include cele mai noi:
- decizii ale Curtii Constitutionale:
– comunicatul Compartimentului Relatii externe, relatii cu presa si protocol al Curtii Constitutionale din data de 22 septembrie 2017, prin care a fost admisa exceptia de neconstitutionalitate referitoare la art. 282 alin. (2);
– D. C. C. nr. 562/2017 (M. Of. nr. 837 din 23 octombrie 2017);
- recursuri in interesul legii:
– Dec. ICCJ (Complet RIL) nr. 19/2017 (www. scj. ro);
– Dec. ICCJ (Complet RIL) nr. 20/2017 (www. scj. ro).

Indexul plasat la finalul Codului faciliteaza utilizarea acestuia, indicand sediul materiei pentru diverse institutii importante in domeniul procedurii penale, asigurand totodata o cautare rapida a cuvintelor-cheie aferente.
Lucrarea Codul de procedura penala. Legislatie consolidata si index: 24 octombrie 2017 este destinata nu doar practicienilor si studentilor, ci si teoreticienilor interesati de acest domeniu.

Despre colectie:
PRO LEGE – O colecție necesara oricarui jurist:

- reuneste intre copertele fiecarei culegeri informatii esentiale si extinse din domeniul abordat, inlesnind astfel utilizatorului activitatea de informare si de cercetare, reducand semnificativ si eficient timpul dedicat acesteia
- prezinta pachete de acte normative consolidate, atent selectate in vederea acoperirii domeniului vizat, imbogatite cu note si referinte utile, structurate si evidentiate profesionist si menite a facilita intelegerea vointei si a intentiilor legiuitorului (prin semnalarea si/sau prin prezentarea unor corelatii ori a unor spete relevante, in unele cazuri prin oferirea unor lamuriri punctuale etc.);

- seria PREMIUM din cadrul colectiei PRO LEGE este tiparita pe hartie alba de calitate superioara, ideala pentru adnotarile necesare in activitatea didactica si practica, beneficiaza de grafica si de cromatica speciale (in vederea unui plus de evidentiere a informatiilor-cheie), incluzand totodata un vast material informativ suplimentar;

- fiecare culegere in parte constituie, practic, un instrument juridic complex, indispensabil activitatii de zi cu zi in cadrul domeniului caruia ii este dedicata si pe care il reprezinta, organizand unitar informatiile necesare unei bune cunoasteri a domeniului respectiv.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.4438 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.