Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Comunicare in limba romana, clasa pregatitoare + carte cadou „Invatam altfel” + caiet tip I oferit gratuit

Comunicare in limba romana, clasa pregatitoare + carte cadou „Invatam altfel” + caiet tip I oferit gratuit

DESCRIERE

Auxiliarul pe care îl propunem se bazează pe principiile stimulării interesului copilului pentru disciplina Comunicare în limba română și pe acela al dezvoltării încrederii elevului în sine, așa cum sunt ele definite de programa școlară.

Activitățile de învățare sunt centrate predominant pe jocuri didactice, care creează contextul pentru participarea activă, individuală şi în grup, și permit exprimarea liberă a propriilor idei şi sentimente.

Lucrarea Învățăm altfel se distribuie gratuit elevilor care utilizează auxiliarul Comunicare în limba română. În carte sunt introduse, sub formă de jocuri didactice, aplicații interdisciplinare care vizează toate disciplinele de studiu de la clasa pregătitoare.

 

Din aceeași serie

 

Învățăm altfel – Comunicare în limba română

autor: Alice Nichita

 

Matematică și explorarea mediului

autori: Maria-Cornelia Cîmpean (coord.), Adela Maria Petrenciu (coord.), Loredana Badea, Eugenia Stuparu, Tatiana Tunaru

 

Învățăm altfel – Matematică și Explorarea mediului

autor: Gabriela Simona Secăreanu

 

Dezvoltare personală

autori: Alina Nadia Giurgiu, Ana-Maria Moldovan

 

Învățăm altfel – Dezvoltare personală

autor: Carmen Drăgan

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.041 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.