De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Conferinta internationala a doctoranzilor in drept, Timisoara, 2020

Conferinta internationala a doctoranzilor in drept, Timisoara, 2020
PRP: 120,00 lei (-10%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 108,00 lei
Diferență: 12,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Livrare estimată: Marți, 27 Feb. 2024
ISBN: 3845
Anul publicării: 2020
Ediția: 12
Pagini: 872
Categoria: Carti drept

DESCRIERE

Conferinta internationala a doctoranzilor in drept din tarile central si est-europene, aflata, anul acesta, la cea de-a douasprezecea editie (19 iunie 2020, desfasurata online), constituie o manifestare stiintifica prin care Facultatea de Drept din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, Fundatia Universitatii de Vest din Timisoara si Centrul European de Studii si Cercetari Juridice Timisoara urmaresc punerea in valoare a rezultatelor cercetarii stiintifice obtinute de doctoranzii in domeniul stiintelor juridice in perioada studiilor doctorale.
 
Tineri juristi, proveniti din mediul universitar romanesc si european, dar si din cel profesional (magistrati, avocati, notari publici, consilieri juridici), abordeaza interesante probleme de drept in aproape 80 de studii si articole, fapt care ne intareste convingerea ca organizarea acestei manifestari stiintifice este o reusita.
 
Volumul de fata aduna in paginile sale lucrarile prezentate in cadrul conferintei, in dorinta de a consolida dimensiunea europeana a invatamantului doctoral, asigurand circuitul de idei intre participanti si cititori. Cel putin la fel de importante sunt, insa, legaturile facilitate de aceasta manifestare, care reprezinta un bun prilej de realizare a mobilitatilor necesare uniformizarii standardelor aplicabile programelor de studii doctorale in domeniul stiintelor juridice. Adresam multumiri, pe aceasta cale, doctoranzilor participanti la conferinta, conducatorilor de doctorat sub indrumarea carora au fost elaborate lucrarile, precum si institutiilor de invatamant superior si cercetare stiintifica din Romania si din strainatate de la care provin doctoranzii si care i-au incurajat pe acestia in demersul lor.
 
Organizatorii conferintei datoreaza multumiri, in egala masura, editorului Universul Juridic, pentru profesionalismul cu care sprijina acest eveniment, precum si pentru efortul constant pe care aparitia volumelor anuale ale conferintei internationale a doctoranzilor il presupune. Contributiile sunt publicate in limba romana sau intr-o limba de larga circulatie internationala, in ordinea alfabetica a autorilor, pe sectiuni. Ele valorifica legislatia si doctrina de pana la 31 martie 2020, cu exceptia cazului in care se precizeaza altfel.
Ne exprimam speranta ca urmatoarea editie a conferintei, initiata de Scoala Doctorala a Facultatii de Drept din Timisoara si de centrele de cercetare din cadrul acesteia, va beneficia de o cel putin la fel de larga prezenta nationala si internationala si lansam, inca de pe acum, invitatia de a ne reuni din nou, in 2021, la Timisoara.
 
Prof. univ. dr. Lucian Bercea
Decanul Facultatii de Drept din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara
 
Prof. univ. dr. Irina Sferdian
Directorul Scolii Doctorale a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara
 
Prof. univ. dr. Radu I. Motica
Presedintele Consiliului Stiintific al Centrului European de Studii si Cercetari Juridice Timisoara

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.5926 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.