Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

De neoprit. Puterea incredibila a credintei in actiune - Nick Vujicic

De neoprit. Puterea incredibila a credintei in actiune - Nick Vujicic
-10%
Preț: 32,40 lei
36,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 12 Apr. 2021
ISBN: 9789731813820
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 240
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Să fii de neoprit presupune să crezi și să acționezi. Să ai încredere în tine, în talentele tale și în scopul propus, dar, mai presus de toate, să ai încredere în dragostea nemăsurată a lui Dumnezeu și în planul Lui pentru viața ta.

Oameni din întreaga lume recunosc fața zâmbitoare și mesajul motivațional al lui Nick Vujicic. În ciuda faptului că s-a născut fără brațe și fără picioare, asta nu a constituit un impediment pentru a se bucura de reușite mari, de o carieră plină de succes și semnificativă și de relații iubitoare. Vujicic a depășit încercările și greutățile sale, concentrându‑se pe certitudinea că el a fost creat pentru un scop unic și specific, că viața lui are o valoare și, oricare ar fi greutățile vieții, Dumnezeu este mereu prezent. Succesul său în viață se datorează, spune el, credinței puse în practică.
Cum se poate întâmpla așa ceva? În cartea sa, De neoprit, Nick Vujicic vorbește despre adversitățile și circumstanțele dificile prin care trec mulți oameni în zilele noastre:

  • Situații de criză
  • Probleme de relație
  • Provocări la locul de muncă
  • Limitări cauzate de boală și infirmitate
  • Gânduri auto-distructive
  • Sentimente și vicii
  • Amenințare, persecuție, violentă și intoleranță
  • Dezechilibre între corp, minte, inimă și spirit
  • Pierderea controlului

Nick Vujicic se adresează acestor probleme prin prisma experiențelor din propria lui viață și arată că oricine care-și dorește o viață ridicol de bună poate depăși orice obstacole, ba chiar să devină de neoprit.

Ce piedici stau în calea ta? Ești gata să fii de neoprit?

Nick Vujicic este vorbitor motivațional, autor și director al Organizației nonprofit „Viața fără limite“. Viața lui a devenit o sursă de inspirație pentru oameni din întreaga lume, Vujicic vorbind frecvent despre modul în care oamenii pot să depășească orice bariere în împlinirea visurilor. Împreună cu soția lui, Kanae, și băiețelul lor, Kiyoshi James, locuiește în sudul Californiei.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.094 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.