Fenomenul de Bullying
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Dezvoltare personala, clasa pregatitoare + carte cadou „Invatam altfel” + caiet tip I oferit gratuit

Dezvoltare personala, clasa pregatitoare + carte cadou „Invatam altfel” + caiet tip I oferit gratuit
Preț: 13,20 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 5 Aug. 2021
ISBN: 9786068763910
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 96
Format: 20 x 26 cm

DESCRIERE

Activitatile de invatare propuse de auxiliarul Dezvoltare personala vizeaza, asa cum recomanda programa scolara, capacitatea elevului de a se autocunoaste si de a-si exprima intr-o maniera pozitiva interesele, aptitudinile, trairile personale, abilitatile de relationare si comunicare, reflectiile cu privire la invatare.

Autorii au pornit de la principiul conform caruia, prin studiul acestei discipline se formeaza in primul rand abilitati si se dezvolta atitudini, finalitatea fiind dobandirea increderii in sine, starea de bine a copiilor, pregatirea lor pentru viata si pentru viitor.
Lucrarea Invatam altfel se distribuie gratuit elevilor care utilizeaza auxiliarul Dezvoltare personala. In carte sunt introduse, sub forma de jocuri didactice, aplicatii interdisciplinare care vizeaza toate disciplinele de studiu de la clasa pregatitoare.
 
Din aceeasi serie:
Comunicare in limba romana
autori: Maria-Cornelia Cimpean (coord.), Adela Maria Petrenciu (coord.), Claudia-Ioana Jucan, Cornelia-Viorica Ungurasan, Denisa-Monica Ungurasan
 
Invatam altfel – Comunicare in limba romana
autor: Alice Nichita
 
Matematica si explorarea mediului
autori: Maria-Cornelia Cimpean (coord.), Adela Maria Petrenciu (coord.), Loredana Badea, Eugenia Stuparu, Tatiana Tunaru
 
Invatam altfel – Matematica si Explorarea mediului
autor: Gabriela Simona Secareanu
 
Invatam altfel – Dezvoltare personala
autor: Carmen Dragan

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.136 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.