Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Dictionar ilustrat The Express Picture Dictionary Caietul elevului - Elizabeth Gray

Dictionar ilustrat The Express Picture Dictionary Caietul elevului - Elizabeth Gray
Preț: 27,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 12 Apr. 2021
ISBN: 9781842166109
Anul publicării: 2012
Categoria: Carte straina
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Contine o serie de activitati pentru invatarea limbii engleze: de desenat, de completat, de descoperit, de asociat, de colorat, de ascultat, de descris etc., destinate consolidarii cunostintelor asimilate in urma studierii manualului elevului Express Picture Dictionary. Interesul copiilor pentru invatarea limbii engleze este starnit si sustinut si prin intermediul ilustratiei color atractive, activitatilor ce fac referire la propria persoana si a tematicii legate de mediul apropiat, cum ar fi: familia, scoala, activitati zilnice etc. Sunt incluse pagini cu abtibilduri pentru a fi utilizate in cadrul activitatilor, dar si
pentru acordarea unor calificative (excellent, fantastic, well done, great, brilliant), al caror rol este de a-i incuraja si motiva pe cei mici in procesul de invatare a limbii engleze. Se adreseaza elevilor din clasele primare.


This beautifully illustrated dictionary contains more than 1, 500 words most needed by young learners. The book is topic-based and presents vocabulary through attractive pictures and meaningful text. With The Express Picture Dictionary students build vocabulary skills through fun activities, puzzles, games and tasks which are designed to motivate them and stimulate their imagination.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.130 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.