Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Set Sail 1, Curs limba engleza. Manualul elevului - Virginia Evans

Set Sail 1, Curs limba engleza. Manualul elevului - Virginia Evans
-10%
Preț: 30,60 lei
34,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 10 Mai. 2021
ISBN: 9781843253181
Anul publicării: 2010
Pagini: 64
Categoria: Carte straina
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Curs general pentru invatarea limbii engleze, nivel primar. Cartea este structurata in 6 module, fiecare incluzand 5 unitati de invatare. Fiecare modul dezvolta o anumita tema, intr-un mod atractiv pentru copii, prin intermediul personajelor Lulu, Larry si a cimpanzeului lor, Chuckles. Manualul dezvolta cele doua abilitati: vorbire si ascultare, prin intermediul unor activitati interactive, redarea unor dialoguri si situatii din viata reala, cantecele, poezii rimate si jocuri. Fiecare unitate se incheie cu o activitate ce genereaza buna dispozitie, iar fiecare modul se incheie cu o sectiune de recapitulare si autoevaluare. Interesul copiilor pentru invatarea limbii engleze este starnit si sustinut si prin intermediul episoadelor de desene animate, incluse in fiecare modul, a modelelor pentru realizarea unui proiect, a paginilor speciale pentru lucru manual de la sfarsitul cursului si a diplomei de absolvire a cursului. Sunt incluse pagini cu abtibilduri pentru a fi utilizate in cadrul activitatilor, dar si pentru acordarea unor calificative (excellent, fantastic, well done), al caror rol este de a-i incuraja si motiva pe cei mici in procesul de invatare a limbii engleze. Poate fi folosit ca manual in cadrul cursului optional de limba engleza, clasa I.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.080 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.