Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Upstream Advanced C1-Student Book, Manual curs limba engleza - Virginia Evans

Upstream Advanced C1-Student Book, Manual curs limba engleza - Virginia Evans
-10%
Preț: 47,70 lei
53,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 17 Mai. 2021
ISBN: 9781471529702
Anul publicării: 2013
Pagini: 270
Format: 21 x 29,5 cm
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Curs general pentru invatarea limbii engleze, nivel liceal, clasa a XI-a, este structurat in 5 module, fiecare incluzand 2 unitati de invatare. Fiecare modul dezvolta o anumita tema, intr-un mod atractiv prin intermediul ilustratiei, a tematicii si a modului de abordare a acesteia. Manualul dezvolta cele patru abilitati: vorbire, citire, scriere, ascultare, prin intermediul unor activitati interactive, redarea unor dialoguri si situatii din viata reala si exercitii lexicale ce prezinta si activeaza vocabularul ce include expresii uzuale, proverbe, verbe frazale, prepozitii si expresii cu forma fixa, texte din surse contemporane, insotite de exercitii ce incurajeaza lectura si discutia etc. Fiecare unitate se incheie cu activitati de scriere precedate de analiza structurii unui anumit tip de compunere si modele, iar fiecare modul se incheie cu o sectiune de recapitulare si autoevaluare. Interesul pentru invatarea limbii engleze este starnit si sustinut si prin intermediul sectiunilor de cultura generala din universul anglofon si a celor de literatura prezente in fiecare unitate. Include cantece, glume si jocuri al caror rol este de a incuraja si motiva in procesul de invatare a limbii engleze. Manualul este conceput conform principiilor Cadrului European de Referinta, nivelul C1, si este aprobat de Ministerul Educatiei si Tineretului pentru clasa a XI-a, L1 si clasa a XII-a, L2. Se mai adreseaza elevilor si adultilor ce se pregatesc pentru examenul CAE Cambridge.

About book ;

UNIT 1 - Something to shout about

UNIT 2 - Escape Artists

UNIT 3 - People Power

UNIT 4 - Growing Concerns

UNIT 5 - Out Changing World

UNIT 6 - A Job Well Done

UNIT 7 - Fit for Life

UNIT 8 - Live and Learn

UNIT 9 - The Image Business

UNIT 10 - Shop Around

Writing Essays - 239

Grammar Reference - 249

Irregular Verbs - 259

Appendix 1 - Phrasal Verbs - 260

Appendix 2 - Linking Words / Phrases - 261

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.121 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.